ValóVilág

Gyúrós Józsi: Akinek nincs esze, az mire okos?

rtl.hurtl.hu

2014. január 16. 21:32

Gyúrós Józsi színt vallott Charlottenak. Elárulta, ő nem is buta, csak tetteti. Azt viszont nem érti a macho Zsolt mire arcoskodik, hiszen akinek nincsen esze, az mire okos?

A lányok pizsamapartit tartottak, a fiúk pedig az udvaron csócsóztak. A pizsipartin jégkrémet ettek és a fiúkról csacsogtak. Úgy tűnik a lányok végre megnyíltak egymásnak. Kiderült, Izának azért nincs fél éve barátja, mert megalázóan beszélt vele, lenézte, azért amiért nem volt önálló és a szüleinél lakott. Bevallotta, hogy tetszik neki Zsolt, de fél, hogy a fiú nem veszi komolyan.
Majd mikor elérkezett a lefekvés ideje, a fiúk és lányok elkezdtek közeledni egymáshoz, vagyis Zsolt és Iza.

Felvirradt a reggel, Simon kiszabadult a nyugiszobából, és nagyon igyekezett kiengesztelni a társait. Úgy döntött, megmasszírozza azokat, akik ezt igénylik.
Így hát meg is nyitotta saját masszázs szalonját, ami persze egy csodabogárhoz méltán kicsit sem volt szokványos. Elsőként Alexa vette igénybe szolgáltatásait, majd Dorka, aki többször is üvöltött a fájdalomtól. Charlotte sem akart kimaradni a jóból, ő egy természet közeli masszázst kapott egy banánhéjjal.

Gyúrós Józsi és a férfifaló Charlotte szaunázni mentek. Józsi kifakadt a lánynak, mert nem érti, hogy Zsolti miért butázta le őt, miközben nála ez csak egy álca. Hiszen több nyelven beszél, olaszul, angolul és néhány szót latinul is tud, és aki pedig ennyi nyelvet ismer az nem lehet buta, majd hozzátette: akinek nincs esze, az mire okos?

A villalakók kipróbálhatták, hogy kinek mennyire vastag a bőr az arcán, méghozzá egy vicces játék keretében. Párokba rendeződtek és azt a feladatot kapták, hogy a pár egyik tagja minél több csipeszt helyezzen fel a másik arcára. A versengés egy meghitt vacsoráért folyt. Zsolt Alexával, Dorka Józsival, Charlotte Simonnal és Iza Aurelioval küzdött a nyereményét. A legtöbb csipesz Aurelio arcára került, így ő és Iza mehettek vacsorázni.

Majd beköltözött az ökörifjú Laci. Charlotte azonnal szemet vetet rá, de azt még nem tudja, hogy hogyan hódítsa meg. Tanácsért villabeli barátnőjéhez, Alexához fordult, aki felajánlotta a lánynak, hogy vágják partiba a fiút. Az ötlet nagyon tetszett Charlottenak.

Az összefoglaló után egy újabb lány költözött a Villába, a bevállalós Teo. Kisfilmjében elmondta, imádja a lányokat, de a fiúknak sem kell szomorkodniuk, mert biszexuális.
#ValóVilág#valóságshow#simon#laci#alexa#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk