ValóVilág

Gergő és Seherezádé továbbra is vonzódik egymáshoz

rtl.hurtl.hu

2011. október 28. 21:55

A szerelmespár már nem él rózsaszín felhőben, és nem is tisztáztak minden problémát, de az érzések nem változtak. Veronika végre összeveszett Eszterrel.

Gergő és Seherezádé között napok óta nő a feszültség, ezért a nyugiba vonultak, hogy megpróbálják megbeszélni a problémáikat. Seri szerint Gergő az utóbbi két napban nagyon megváltozott, agresszívebbé vált, az Alfahím viszont barátnője csapattagjai miatt van kiakadva. A Szenvedélyes nő nem veszi olyan komolyan a játékot, ezért sem érti Gergő hozzáállását a két csapat közti viszonyhoz. Seri szerint egyoldalú volt a beszélgetés és főleg Gergő problémáit tudták tisztázni, az övét nem igazán. De a vonzalom megmaradt. Ahogy Veronika érzései is. Veronikának még mindig fáj, amit Cristofel tett vele, de ezt nem mondhatja el neki. Ezért Péternek panaszkodott könnyek között, mert nem tudja feldolgozni a történteket.

A Villalakók szegénységi bizonyítványt állítottak össze egymásról. Dyának, Veronikának és Kingának is rosszul esett a végeredmény, Veronikának különösen Kinga véleménye fájt. Alekosz exe végre kiengedte a felgyülemlett dühét Eszterrel szemben, a vita nem fajult el, a Karrierista elfogadta Veronika álláspontját, de megvédte magát a vádakkal szemben.

A lányoknak félre kellett tenni sérelmeiket, mert ismét összemérték erejüket a csíkosak és a kockások, ezúttal pókfociban, és a csapatnak össze kellett tartani. Péter kommentálta a mérkőzést, nem minden rosszindulatot mellőzve.

A csapatok Villa-Heti hetest játszottak a ValóVilág aktuális híreit alapul véve. Szóba került Annamari és a malac, valamint a malackodás Attilával, Kinga plusz kilói és az örök téma, Gergő és Seherezádé kapcsolata. Dyáról is lehullt a lepel Attila szerint. Az Összeférhetetlen vérig sértette a Villalányokat.

Hogy ismét béke költözzön a Villába, a lakóknak bókolásból kellett versenyezniük egymással. De visszafelé sült el. Attila és Kinga ebben a feladatban még jobban tudták sértegetni egymást, mint korábban bármikor. Kínos csend ült a nappalira az első percben, de aztán nevetés tört ki, majd Shadi rászólt Attilára, hogy tartsa tiszteletben Kingát. De ez sem vezetett semmi jóra, az Összeférhetetlen leleplezte a Cselszövőt, titkokat árult el, így a játék még jobban elfajult. A játékot Kinga nyerte. De a feszültségnek itt nem volt vége. Leginkább Dya borult ki azon, hogy mindenki hisztisnek tartja, de Seherezádéval is tisztáznia kellett néhány dolgot Kingának.
#ValóVilág#eszter#kinga#csaba#veronika#gergő#vera#játékok#seherezádé#fecó#dya#annamari#shadi

Címlapról ajánljuk