ValóVilág

Attila kiborult a születésnapján

rtl.hurtl.hu

2011. október 21. 22:30

Két nappal a Párbaj előtt Csaba és Cristofel készülődése mellett Attila születésnapja is színesebbé tette a lakók életét.

A születésnap általában vidám dolog. Mindenki örül neki, hogy van egy nap, amelyik csak róla szól, és amelyiken elhalmozzák ajándékokkal. Vagyis csak majdnem mindenki, mert például Attilát kifejezetten zavarta, hogy tegnapi születésnapján ő került a középpontba. Pontosan ezért, a nagy manipulátor nemet mondott az összes meglepetésére, még a kutyusának látogatására is.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy nem bírta magát sokáig tartani, és lassan előbújt egy olyan arca, amit eddig nem láthattak a Villalakók sem. A magát érzékelten, számító embernek valló Attiláról kiderült ugyanis, hogy ő is ugyanolyan érzékeny, mint bárki más. Bocsánatot kért lakótársaitól, így végül mégis megtartották Attila születésnapját.

A folytatásban láthattuk, hogy megalakultak a kampánycsapatok: Cristofel kampányfőnöke Péter, Csaba szónoka pedig Fecó lett. A nagy beszédek után Seherezádé és Gergő vacsira hívta barátait.

Néhány nappal ezelőtt ugyanis a netezők úgy döntöttek, hogy Seherezádé és Gergő legyen az a pár, aki meghívhatja Villabeli barátait egy vacsorára. A pár össze is állította a vendégek névsorát, és persze akadt olyan személy, aki megsértődött, amiért lemaradt erről a listáról.

Közben a Villa másik szerelmespárja, Veronika és Cristofel sem tétlenkedett, hiszen ők ketten már elválaszthatatlanok, sőt: Cristofel egyre romantikusabb is.

Újítás a ValóVilágban!


Eddig többségében a Párbaj legvégén, már csak a szavazás lezárása után derülhetett ki a nézők számára, hogy kit rejtenek a fantomképek. Pénteken azonban a műsorban feltett online kérdés alapján a nézők úgy döntöttek, hogy már előbb szeretnék megtudni hol tart kedvencük.
Péntek este az adás végén így mindenki láthatta, hogy Csaba és Cristofel párharcában ki áll győzelemre. A szavazás pillanatnyi állása szerint Csaba a voksok 77%-át szerezte meg, míg Cristofel a 23%-át.

A Párbajra vasárnap kerül sor, akkor eldől, hogy Cristofel tábora képes lesz-e fordítani az eredményen vagy a Villalakók legnagyobb meglepetésére Csaba térhet vissza győztesként a Villába.
#ValóVilág#születésnap#kinga#párbaj#csaba#veronika#kiszavazás#cristofel

Címlapról ajánljuk