ValóVilág

Eszter és Shadi foglalta el a két üres helyet a Villában

rtl.hurtl.hu

2011. október 6. 23:10

A győzelmi buli után nőtt a feszültség Kinga és Attila között. Megvan a ValóVilág5 első két kiesője. Bandi és Melinda a legkevésbé szimpatikus a nézőknek.

Lilu lezárta a nézői szavazást, most eldől, melyik két lakónak kell elhagynia a Villát. Attila úgy érzi, neki még dolga van a Villában, ettől függetlenül rettentően fél a kieséstől. Az Arénában Csaba és Vera szerezte meg a védettséget. Ők biztosan maradnak. Bandi nem kapott elég szavazatot ahhoz, hogy maradhasson, másfél percet kapott a búcsúzásra. Dya sírva fakadt és a Szűz fiú is könnyek között mondta el búcsúbeszédét. Veronika még utoljára a nyakába borult és bocsánatot kért mindenért.

Az Aréna estéjén győzelmi bulit tartottak a lakók, ahol sok olyan esemény történt, ami felkavarta a Villa életét. Kinga összemelegedett Csabával, amin Attila annyira kiakadt, hogy letépte a Cselszövőről a melltartót. Kinga Fecónak öntötte ki a lelkét, sírt, amikor meglátta, mit művelt a ruháival az Összeférhetetlen. A Dumagép csitítgatta Kingát, de nem tudta meggyőzni. Fecó tudta kivonni magát ebből az ügyből, hamarosan Attila panaszkodott neki. Seherezádé és Gergő bontakozó szerelme is középpontba került, ők szintén a győzelmi bulin jöttek össze.

Attila elkeseredettségében Péterrel tárgyalta meg, mi legyen a teendő, ha ő esik ki csütörtök este? Felszólította Pétert, hogy ha távozik, előbb Csabát takarítsák ki a Villából, aztán Kingát. A Valóságshow veterán viszont arra kérte az Összeférhetetlent, hogy Verát üldözzék el, amennyiben neki már nem lesz erre lehetősége. A két taktikázó játékos egymásra talált, mert szükségük van egy erős vetélytársra, és ezt a bizonyos erős ellenfelet egymásban látták meg.

A Villalakók szerda este elköltötték az utolsó vacsorát. Attila, Fecó, Kinga és Veronika egy asztalhoz ült, de ez csak alkalom volt arra, hogy a gerjedő feszültségek bombaként robbanjanak. Attila és Kinga csúnyán összevesztek, az este kínosan telt el. Attila szerelmet vallott Kingának, aki viszont közölte vele, hogy első alkalommal hátba fogja szúrni. Fecó világosította fel a lányt, hogy féltékenységből viselkedik vele az Összeférhetetlen ilyen csúnyán. Attila visszatérve az asztalhoz válaszolt Veronika kérdésére: hányszor voltál szerelmes? „Sokszor és mindig ugyanígy jártam.” Ennek ellenére a vacsora a lehető legrosszabbul sült el. Attila bocsánatot kért Kingától, amiért letépte róla a melltartót. Majd vallomást tett a lánynak, a beszélgetés közös nevetésbe csapott át.

22 óra után pár perccel Lilu elárulta, melyik az a lány, akinek el kell hagynia a Villát. A nézők Melindát tartják a legkevésbé szimpatikusnak. Ez leginkább Kingát viselte meg, magát a kiesőt kevésbé. Számított rá és nem akart sírni. Nem is tette. Eljött az idő, hogy két új lakóval bővüljön a Villa. Elsőként a Karrieristák csapnak össze az egyik megüresedett helyért. Ezt azonban a lakók már nem láthatják.

Hajnal, Eszter és Susi közül egyelőre Eszter vezet a nézői szavazatok 55 százalékával. Hajnal művészi és ezoterikus énjét hangsúlyozta bemutatkozó kisfilmjében, míg Eszter az ügyvédi lét humánusabb oldalát mutatta meg a nézőknek. Susi 39 éves sikeres, egyedülálló anya, akinek a fia irigykedik arra, hogy van esélye bejutni a Villába. Egy utolsó kortesbeszéd után Lilu lezárta a szavazást. A Karrieristák közül Eszter győzte meg a nézőket, ő költözhet a Villába!

Nem sok pihenő maradt a Karrieristák küzdelme után, máris érkeztek a Feltörekvők! Dako rögtön udvarolt egy kicsit Lilunak, majd jött Shadi bemutatkozó filmje, rögtön azután, hogy kiderült, egyelőre ő vezet a szavazatokkal. Shadi szerint minden lány megjátssza magát a Villában és nagyon szeretne Attila fejére önteni egy korsó sört többezer nő üzeneteként. Andris a DJ-k kiváltságos helyzetét élvezi, de nem elég neki az, hogy ő a király a klubokban, a thaiboxban is jártas. Szeret egyedül élni, rend- és tisztaságmániás. Dako nagy vadász, nem okoz neki problémát a csajozás. A nővérével él együtt, talán innen származik a nők alapos ismerete.

A kortesbeszédek után Lilu lezárta a szavazást, aminek eredménye szerint Shadi foglalhatja el Bandi helyét a Villában!
#ValóVilág#kinga#csaba#veronika#kieső#gergő#vera#bandi#seherezádé#valóvilág5#fecó#dya#annamari#melinda

Címlapról ajánljuk