ValóVilág

Dya és Csaba a leggyengébbek a Villában!

rtl.hurtl.hu

2011. október 1. 22:00

Pásztoróra, pikáns éjszaka és rengeteg hiszti, ezek voltak a szombati összefoglaló legfőbb mozzanatai. A lakók már majd két hete élik a luxusbörtön mindennapjait, és messziről sem lehet rájuk azt mondani, hogy unalmasak!


A Villa megtelt, és hamarosan két lakótól is búcsúzik, de helyükre újabb jelöltek érkeznek. A nézők úgy döntöttek, hogy a lakók beszéljék meg, hogy kiket tartanak a leggyengébbeknek, amit bizony kendőzetlenül meg is tettek, így a szerintük legalkalmatlanabbakra, egy lefelé fordított hüvelykujjat ábrázoló pólót "aggattak". A lakók egyébként úgy gondolják, hogy ez az eredmény befolyásolhatja a sorsdöntő szavazást az Arénában. Ebben azonban nagyot tévednek.

Csaba és Dya bizonyult hát a leggyengébbnek. A plázacica rettenetesen kiakadt, sőt még sírt is, nem értette ugyanis, hogy mi alapján döntöttek így társai és azt se értette, a nézők miért döntenének ugyanígy. A többiek azzal támasztották alá saját érveiket, hogy a lányból keveset lehet látni. Csabáról hasonlóan vélekednek. Attila így magyarázta döntését: "az impulzusok hiányoznak belőled".

Attila és Péter kényszerszövetséget kötött, megvitatták, hogy ki kire rakja a jelét, és úgy döntöttek, azokat szórják ki, akik mögött egyik "csapat" sem áll, tulajdonképpen a kitaszítottaktól szabadulnának meg.

Péter, mint „törzsfő” szorgosan építgeti csapatát. Céljuk nyilvánvaló, ugyanaz, mint bárki másnak a Villában, minél tovább benn maradni, és nyerni. A Bandiból és Cristofelből álló speciális egység tagjai ezúttal titkos küldetést kaptak kapitányuktól, és hogy érezzék az összetartozást még nevet is választhattak maguknak. Péter a "könyvesház fiúk" nevet javasolta, hiszen a Villában egyetlen könyv sincs.

A valóságshow veterán hiányosságokat vélt felfedezni a fiúknál, hiszen Bandika emlékezőképességének időtartamát hat másodpercre teszi, Cristofelét pedig nyolcra. Egyikőjük sem értette meg a Péter által kitalált játékszabályokat. Cristofel pedig úgy nyilatkozott a riportszobában, hogy Peti néha kicsit buta, de a skalpvadász azt is hozzátette, ő elnézi ezt "Petyának".

Csapatot kellett alkotniuk a lakóknak, majd egy-egy produkciót előadni. Itt is hatalmas sértődések voltak, hiszen Attila és Veronika is zokon vették, hogy Gergő nem őket választotta saját csapatába, hanem Dyát, Seherezádét, Kingát és Verát. Kinga és Veronika pedig duzzogott, hogy Gergő és Seherezádé egymással foglakoznak, helyettük.

Annamária időközben kiterítette a kártyáit Péter előtt, szerelmet vallott neki. A fiú pedig nem mondott egyértelműen nemet. Péter szerint egyébként Annamária az egyetlen, aki különleges, ezért hívta őt randira, hiszen még egy esélyük volt a lakóknak, hogy elhívják egymást egy pásztorórára. Annamária valóban a „szerelem tüneteivel” küzd, a riportszobában mindent elárult. Pillangók, tenyérizzadás, arcpír, ez bizony szerelem!

Veronika pedig úgy döntött, hogy megvicceli Cristofelt, és azt játszza majd neki, hogy a skalpvadász elcsavarta a buksiját. A fiú, ahogy Veronika fogalmaz: „teljes mértékben bekajálta,” és elkezdett közeledni az ex ara felé. Ezt meg is vitatta a „könyvesház fiúkkal”, akik jó tanácsokkal látták el. Veronika pedig egyre jobban kétségbe esett, hogy Cris komolyan veszi őt. A „friss pár” együtt is aludt, és Cristofel bizony, bele is vágott a lecsóba!


Így tudsz szavazni a Karrieristákra és a Feltörekvőkre:

Hajnal:

SMS: 1780, Hajnal
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 1

Eszter:

SMS: 1780, Eszter
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 2

Susi:

SMS: 1780, Susi
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 3

Shadi:

SMS: 1780, Shadi
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 4

Andris:

SMS: 1780, Andris
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 5

Dako:

SMS: 1780, Dako
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 6



Az SMS díja 95 Ft ÁFA-val.
A hívás díja 95 Ft ÁFA-val.

Ügyfélszolgálat: 06 1 371 48 20

A játék szabályairól itt
olvashatsz.
#ValóVilág#szerelem#csaba#vv5#dya#annamari

Címlapról ajánljuk