ValóVilág

Csaba győzte meg a nézőket az utolsó Beszavazón

rtl.hurtl.hu

2011. szeptember 27. 22:35

Amikor bevonult a stúdióba a csábító pillantású Renátó, a vakító mosolyú Peti és a fantasztikusan jó testű Csaba, az első sorban ülő lányok felhúzták a pólójukat.

Ez történt a Beszavazóban

Amikor bevonult a stúdióba a csábító pillantású Renátó, a vakító mosolyú Peti és a fantasztikusan jó testű Csaba, az első sorban ülő lányok felhúzták a pólójukat. Elsőként Renátó mutatkozott be kisfilmjén keresztül, állítása szerint nem foglalkozik többet a külsejével, mint bárki más. Renátó nem szingli, 9 hónapja van egy barátnője, Zsófi, akit gyerekkora óta ismer és biztos benne, hogy a kapcsolatuk kibírja a Villalétet.

Petinek fontos a külseje, rendszeresen nézi magát a tükörben és sokat sportol. Hobbiszinten kerékpározik, sokat napozik, ügyel rá, hogy szemben legyen a nappal minden alkalommal, amikor kifekszik a fűre. Autója kinézetére is ügyel, sokszor mossa, hogy legalább olyan szép legyen, mint ő. Március óta van együtt a barátnőjével, Roxival és nem hiszi, hogy bárki elcsábíthatja a Villában. Peti nem aggódik, mi lesz a lánnyal kint, ha ő beköltözik, mert maximálisan bízik benne.

Csaba egyetemista és rendetlen. De ez csak a szobájára vonatkozik, az élet minden más területén fontosnak tartja a rendet. Komoly munkát szeretne és rendszeresen edz. A testével foglalkozik a legtöbbet, de csak azért, mert alapvető igénynek tartja a testmozgást. A zene fontos szerepet kap az életében, kicsi kora óta foglalkozik vele. Van egy zenekara is. A barátaival töltött időt fontosnak tartja. Azért akar bekerülni a Villába, mert szeretné tudni, mit hoz ki belőle. A családja nem örült neki, hogy jelentkezett, de ő elszánt és menni akar.

Már a Helyes pasik kortesbeszéde előtt kiderült, hogy ez a beszavazó még a Szüzekénél is békésebben zajlik. A fiúk maguk mellett is visszafogottan kampányoltak, de talán nincs is szükség indulatokra, amikor a külső ilyen meggyőző. A Villalakók Renátót vagy Csabát látnák szívesen maguk mellett, a lányok szívük szerint Renátót ölelnék meg, mint utolsó beköltözőt. De nem így lett.

A beszavazóról végül Csaba vehette az irányt a Villa felé, a szavazatok 49 százalékát kapta a nézőktől.


Az Összefoglaló eseményei

A fiúk kényeztető napot tartottak a lányoknak és maguk választhatták ki, melyik legyen az a szerencsés hölgy, aki élvezheti az odafigyelést. A fiúk sorszám alapján döntötték el, ki mikor választhat. Attila pórul járt, ő volt az utolsó, így neki jutott Annamari. Az Összeférhetetlen megsértődött, szerinte a barátainak figyelnie kellett volna arra, hogy ez ne történhessen meg. Attila és Annamari kölcsönösen undorodnak egymástól, ezt ők maguk mondták ki „haragos-társukról”. Kettejük vitájából először Seherezádénak lett elege és helyre tette az óvodás módjára huzakodó Villatársakat, majd Gergő is beszállt a fejmosásba. Attila és Annamari végül félretették sértettségüket és nekiláttak a feladatnak. A kötelező kényeztetés azonban nem volt feszültségmentes. A kettejük közötti ellenszenv csillapodott valamelyest, de hogy hol húzták meg a frontvonalat, azt még mindig nem felejtették el.

Attila továbbra is szenved Kinga iránti érzései miatt és Fecónak öntötte ki a szívét. A Dumagép azt javasolta, hogy egy napig ne keresse a lány társaságát. Fecó rendelési ideje meghosszabbodott, amikor Melinda bejelentkezett hozzá, mert beszélni akart vele. Az Amazon elmondta, hogy kezd többet érezni Fecó iránt, de a Dumagép kinevette, majd megköszönte, hogy elmondta. Fecó nem hitt Melindának és azonnal meg kellett osztania élményeit Attilával, majd behívták Gergőt és Kingát is, hogy véleményezzék a történteket. Mindenki taktikának véli ezt a rosszul sikerült közeledést. Az Összeférhetetlent egyenesen felháborította ez a kísérlet. Melinda végül elárulta, hogy fogadásból tette ezt a vallomást Fecónak.

Hétfő este egy Érzékeny lelkű lány érkezett a Villába. Méghozzá egy olyan, aki kiszemelt már egy Villafiút magának. Rejtélyes módon úgy fogalmazott, hogy van az illető férfinél egy kulcs. A Villalakók kilogikázták, hogy csakis Gergő lehet a kiszemelt. Verát beszavazták a nézők, a lakókat pedig az foglalkoztatta, hogy ki lehet az a bizonyos kulcstulajdonos. A többség Gergőre voksolt, egyedül Cristofel hitte azt, hogy rá vágyik az Érzékeny lelkű lány. Vera minden fiúnak hozott valamit és beszélgetett velük a nyugiszobában. Mindenkinek külön idézettel készült és nagyon úgy tűnt, hogy megérintette őket az emberismeretével. „Igazi paraszt vagyok, igazi prosztó, és én ezért nagyon sokat dolgozok” – mondta Attila, miután a neki szánt idézetet elolvasta. Teljesen kiakadt, hogy Vera a kemény munka ellenére belelát a lelkébe.

Kinga szerette volna látni, mit kapott, de az Összeférhetetlen nem engedte, hogy megnézze, amin a Cselszövő teljesen kiakadt. De nemcsak Attilára haragudott, Verára is kiakadt, amiért mindenki megkedvelte egy perc alatt. Az Érzékeny lelkű lányt a Villa nőtagjai is kikérdezték arról, mit gondol róluk az alapján, amit eddig látott. Veronika volt az egyetlen, aki felhúzta magát az értékelésén, de Annamarinak sem került közel a szívéhez. Vera végül 8-ast kapott a szimpátiaszavazáson.
#ValóVilág#kinga#veronika#gergő#vera#bandi#seherezádé#annamária#valóvilág5#fecó#dya#cristofel#melinda

Címlapról ajánljuk