ValóVilág

Szandika ki akar esni, ezért Bécit viszi

rtl.hurtl.hu

2011. március 9. 21:10

Szandika Alekoszt vitte volna ki, ha nem lenne rajta lila kendő, mert erősnek tartja. De így csak Béci maradt.

A Kihívás eseményei

Szandika sokakat megfélemlített pusztán azzal, hogy rendre utat enged az ösztöneinek. Nincs ez másképp a Kiválasztás óta sem. Eleinte még azt hangoztatta, hogy ki akarja ejteni Évát, ezért kell neki a zöld kendő, de egy nappal később már haza akart menni és a Bécivel való – számára vesztes kimenetelűnek jósolt – csatáról beszélt. Senki sem tudta, mit fog tenni, de a riportszobában Stohl Andrásnak azt mondta, szerinte a csúcson kell abbahagyni.

A kisfilmek felidézték Szandika érzékeny és boldog pillanatait, a Kiválasztást megelőző eseményeket és szándékai változását, az Évával való barátságát és az elhidegülésüket. Szandika nevetett a képsorokon, Éva viszont elérzékenyült és pityergett, bevallotta a nézőknek, hogy ő még mindig szereti Szandikát. A Plasztik cica viszont azt mondta, benne valami megváltozott és reméli, hogy az idő majd begyógyítja a sebeket.

Béci, Gigi, Jerzy és Laci úgy érzik, átverte őket Szandika, viszont ő saját elmondása szerint a „változtatás jogát fenntartja”, ezért már nem az a célja, hogy bent maradjon. Béci az élő kapcsolás alatt kikelt magából, elmondta, hogy Évának a reklám alatt megint olyan megnyilvánulása volt, ami miatt kint akarja látni és dühös Szandira, amiért már nem az a célja, hogy a Törtetőt „kitakarítsa” a Villából. Laci és Jerzy is csalódott, amiért belementek a jelrakási játékba.

Szandikának üzenetet küldtek a már kiesett Villalakók, a Plasztik cica elsírta magát, de nem engedte, hogy ez az érzelmi impulzus befolyásolja. „Ha maga János Pál pápa kikel a sírjából és ide letérdel elém, akkor is az van, amit én mondok.” Ezekkel a szavakkal oszlatta el a kétségeket Szandika, majd mindenkihez intézett néhány szót, és elmondta Alekosznak, ha nem lenne védett, akkor őt vinné, mert nagyon erősnek tartja. Évának szerencséje van. Szandika kedves szavakat intézett Bécihez, de végül rátette a zöld kendőt.



Ha azt szeretnéd, hogy SZANDIKA maradjon a Villában, akkor küldd a SZANDIKA nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 1-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)



Ha azt szeretnéd, hogy BÉCI maradjon versenyben, akkor küldd a BÉCI nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 2-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)




Az Összefoglaló eseményei

Megkezdődött a cserekereskedelem a Villában. Nagy ládák érkeztek, mindenki megkapta saját „termékeit” és elkezdődött a biznisz. Jerzy annyira beleélte magát, hogy eljátszott egy illegális kereskedőt, aki sutyiban árulja a javait. Éva cigiért üzletelt Lacival, aki viszont az ételt részesítette előnyben. Béci szerint Laci túl olcsón adta a cigarettát, úgy gondolta, akár a dupláját is kérhette volna a sajtnak és a vajkrémnek.

A fiúk rendkívül előzékenyen álltak hozzá a Nőnaphoz, Laci kezdeményezett egy ebédfőzést, amihez Béci és Jerzy is csatlakozott, és együtt kitalálták, hogy ezen a napon semmit ne kelljen csinálni a lányoknak. Számítottak rá, hogy Alekosz nem fogja támogatni az ötletet és így is lett. Alekosz szerint nem kell etetni a nőket, és úgy véli, tiszteletlenség hizlalni őket, már csak a súlyukra való tekintettel sem kellene erőltetni ezt a főzést. Amikor minden elkészült, a fiúk felébresztették a lányokat, de nem mindenki értékelte a figyelmességet. Évát nem hatotta meg a kedvesség, Szandika és Anikó viszont csillogó szemmel nézett a „vendéglátókra”.

De a meglepetéseknek itt még mindig nem volt vége! Jött a nézők által megszavazott chippendale show! Alekosz volt az egyetlen, aki fehér fecskéjében minden nő előtt bedobta magát, Gigit olyan alaposan végigszagolgatta, hogy közben Jerzy fejében már megszületett a kép arról, hogy odamegy hozzá és alaposan megrángatja Alekosz fülcimpáját. Jerzy csak Giginek táncolt, Laci viszont egy kicsit „bőségesebben” figurázott Anikó, Éva, Gigi és Szandika előtt. Végül a fiúk átadták a virágcsokrokat, amit Béci az alsójába tűzve nyújtott át Szandikának.

Szandika érzései úgy változnak, mint a szélirány tornádó idején. A Kihívás előtt mindenki elmondta a véleményét arról, hogy kit kellene kivinnie párbajozni a Plasztik cicának. Minden lakó tart Szandika szeszélyességétől, de legjobban Gigi, aki komoly fenyegetésekkel próbált nyomást gyakorolni rá. Alekosz és Éva arra biztatta, hogy Bécire tegye a zöld kendőt, és mivel a többiek nézték a nyugiszobában zajló beszélgetéseket a nagytévén, a Béci féle csapat tagjai rettegni kezdtek és „leszínészezték” Alekoszt, aki hatásosan érvelt és megdöbbentette Szandikát is. Az Okostojás szerint Béci fél Szandikától, a többiek szerint viszont Alekosz fél Bécitől. Gigi úgy felbosszantotta és megsértette a Plasztik cicát, hogy a Kistestvér is veszélybe került.

A kufárkodás hetén Alekosz kapta meg a jogot arra (a nézők jóvoltából), hogy rendelkezzen az ágyhasználat felett. Az Okostojás azonnal kihirdette, hogy az ő ágyában alszik az összes lány. Anikó vissza akarta szerezni saját fekhelyét, de nem volt egyszerű alkupozícióban. A Rosszkislány szerint Alekosz fogalomzavarral küzd, mert az ágyak használatáról való rendelkezés nem ezt jelenti, és inkább kint aludt a kanapén. Alekosz túl sokat akart kérni az ágyakért, ezért inkább a többiek a földön aludtak, minthogy mindenüket elvegye.
#ValóVilág#eva#anikó#laci#jerzy#alekosz#gigi#béci#szandika

Címlapról ajánljuk