ValóVilág

Drámai események a Villában

rtl.hurtl.hu

2011. február 4. 18:12

Szandika kizárásának lehetősége drámai perceket okozott a Villában.

Az összefoglaló elején úgy tűnt, az iskolahét fegyelmet és rendszert teremtett majdnem minden villalakó életében. Természetesen voltak olyanok, akik nehezebben alkalmazkodtak az iskolai környezethez: Szandika például folyamatos lógásaival a tanárok mellett villatársai körében is kezdte kiverni a biztosítékot. A helyzet csak fokozódott, amikor a Plasztik cica úgy döntött, eldugja Éva piros pontjait. Ezen persze a Törtető lány teljesen kiakadt, iszonyatosan összeveszett Olivérrel és Szandikával.

A folytatásban Szandika megkapta a kitiltásáról szóló levelet: a többiekkel ellentétben a szőke lány egyáltalán nem lepődött meg. A megdöbbentő pillanatok után azonban megérkezett Sanyi, aki kért egy esélyt, hogy Szandikát maradásra bírja. Sanyi meggyőző szavai után Szandi úgy döntött, mégis a Villában marad. A Plasztik lány élő adásban ígérte meg, hogy ezentúl betart minden szabályt.

Miután Szandika kálváriája véget ért, a szőke villalakó valóban aktivizálta magát: de nem a szerenádra készülésben, hanem Olivér meghódításában. A Villa Vagánya ettől teljesen kikészült, alig tudta megmagyarázni a szőkeségnek, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzá, mint nőhöz. A kialakulóban lévő szerelmi háromszög harmadik tagja, Anikó remekül szórakozott a történteken.

A villalakók holnap ismét kiválasztják maguk közül azt, akit párbajozni küldenek. Most már egyre többen taktikáznak. Nem feltétlenül arra voksolnak, aki nem szimpatikus, inkább arra, aki veszélyes rivális lehet.
#ValóVilág#dráma#kizárás#eva#alekosz#szandika

Címlapról ajánljuk