ValóVilág

A tűzzel játszik Éva?

rtl.hurtl.hu

2011. január 21. 8:07

Eheti lapszemlénkből kiderül, hogy a nézettségi versenyben továbbra is tarol a ValóVilág, hogy mit gondol Éva és Alekosz kapcsolatáról a Törtető lány családja, valamint hogy min veszett össze nagyon csúnyán Szandika és Anikó.


Éva és Alekosz egyre közelebb kerül egymáshoz. Ezzel önmagában semmi baj nem lenne, ha a lányt nem várná a való életben a párja. Hogy mit gondol a történtekről Éva barátnője és a családja, itt kiderül.

Kiborult Éva: a Törtető lány először sírva fakadt, majd borzalmasan dühös lett, amikor megtudta, hogy a közelgő születésnapján senki nem látogathatja majd meg, amiért nem tartotta be a Párbajon a mindenkire kötelező szabályokat. A szőke lány dühöngéséről bővebben itt
.

A Való Világot bámulja a fél ország
A nézettségi versenyben továbbra sincs ellenfele az RTL Klubnak. A részletes adatokat itt találod meg.

Szandika és Anikó heves vitája
Kemény veszekedésnek lehettek tanúi a Villalakók és a nézők. Hogy miért robbant ki a veszekedés a két lány között, itt megtudod.

A Villából a Mátyás Király térre
A legutóbb kiesett VV Ildi régi álma vált valóra azzal, hogy szerepelhetett a Barátok köztben. Hogy az egykori törtető számíthat-e újabb lehetőségre a sorozatban, kiderül a cikkből
.
#ValóVilág#Barátok közt#eva#lapszemle#alekosz#ildi

Címlapról ajánljuk