ValóVilág

Gigi és Jerzy romantikus kiruccanása

rtl.hurtl.hu

2011. január 17. 18:09

Mozgalmas napon vannak túl a Villalakók: Éva büntetést, Gigi és Jerzy viszont fantasztikus meglepetést kapott.

Rosszul indult Zsófi reggele: a Naivának ugyanis előző este kellemetlen perceket szerzett Alekosz, amit végül ébredés után sem tudott megbocsátani a Villa okostojásának. A görög harcos felsorolta, mi minden idegesíti a szőke csajban. A csendes lány könnyes szemmel mondta el bánatát Évának. Természetesen a hír eljutott Alekoszhoz is, aki Olivérnek kijelentette: ha párbajozni megy, Zsófit viszi magával.

Zsófival ellentétben a születésnapos Gigi napja remekül kezdődött: egyik barátjától tortát, Anikótól szexis fehérneműt, Jerzy-től pedig szerelmes verset kapott. A hab a tortán egy romantikus éjszaka volt, amit Gigiék egy luxusszálloda elnöki lakosztályában tölthettek el. A szerelmeseket helikopterrel vitték meglepetésük helyszínére, de természetesen nem mindenki örült boldogságuknak: Éva például teljesen kiakadt Gigiék ajándékán.

A szünet után rossz hír érkezett a Villába: a szombati Párbaj után ugyanis a győztes Éva szerelméhez szaladt, ezzel a lépésével viszont megszegte a játékszabályt. Éva büntetést kapott: nem töltheti születésnapját szeretteivel. A lány rosszul fogadta a hírt, természetesen Gigit támadta, amiért a Testvérpár lány tagja mindent megkapott születésnapján.

A folytatásban Évát újabb csapás érte: Alekosz úgy érezte, ha biztosra akar menni, féltékennyé kell tennie a Párbajról győztesként visszatért lányt. Nem is tétovázott sokáig, rögtön a tettek mezejére lépett. Gigivel sokkolta a Törtető lányt, aki teljesen kikészült a hallottaktól.

Mindeközben Gigi és Jerzy romantikus estéje tovább folytatódott a szállodában. Szó se róla, a fehérnemű bemutató szexi volt, de az igazán meghitt, romantikus pillanatok még csak ezután következtek.

A love storynak itt még természetesen nincs vége, de azt, hogy mi történt az éjszaka hátralévő részében, már csak a holnapi Összefoglalóban mutatjuk meg.
#ValóVilág#lilu#Balázs#jerzy#buci#eva#alekosz#gigi

Címlapról ajánljuk