ValóVilág

Ki kerülhet veszélybe a Kiválasztáson?

rtl.hurtl.hu

2011. január 16. 17:27

Alig tért vissza Éva a Villába, a lakók máris azon gondolkodnak, kire tegyenek jelet a következő Kiválasztáson.

Éva másodszor győzte le nagy fölénnyel ellenfelét egy párbajban, és másodszor győzte le Ildit, akivel egy beszavazó show-ban indult a bejutásért. Mióta kiderült, hogy ők ketten mérkőznek meg egymással, a Villa két részre szakadt, és egyre élesebben rajzolódtak ki a kapcsolatok a lakók között. Évának erős csapata alakult ki Olivérrel, Alekosszal, Szandikával, Anikóval és Zsófival, aki utoljára állt be közéjük.

Éva támogatói mindig jól érezték magukat és erőssé vált az összetartás, míg Ildi pártfogói – Gigi, Jerzy, Laci és Béci – egyre fogytak és az is elhangzott, hogy nem miatta vették fel a zöld pólót, csupán azért, hogy Éva ellen legyenek. Béci és Gombi semleges maradt, végül Gombi bevallotta Évának, hogy talán inkább felé húzna, Béci pedig Olivérnek mondta el, hogy át akart állni Éva csapatába.

Alekosz és Olivér egyre többet veszekszik, de az Okostojást elvakítják Éva iránti érzelmei, így nem zavarja annyira a távolodás, mint a Vagányt. A „kegyvesztett” Olivér most Bécibe kapaszkodik. A Testvérpár férfi tagja korábban sem fogta vissza magát, amikor Ildi felbosszantotta, de odáig jutott, hogy amikor a Párbaj alatt nyilatkozni kellett, kit vár vissza a Villába, Éva nevét mondta. A lila csapat egyértelműen erősebbnek bizonyult, mint a zöld, de vajon mi fog történni a következő Kiválasztásnál?

Jerzy és Gombi között már forr a levegő, ahogy Béci is berágott Jerzyre, miután összeszólalkoztak Béci hangos dobolása miatt. Amint Éva visszatért a Villába, az erőfitogtatás máris elkezdődött, mindenki azon gondolkodik, kire tegye a jelet legközelebb. Jerzy úgy érzi, jót tenne neki egy Párbaj, mert szüksége van a visszajelzésre. Vajon kap-e erre lehetőséget? Hamarosan kiderül!
#ValóVilág#eva#jerzy#alekosz#gigi#béci#szandika#kiválasztás

Címlapról ajánljuk