ValóVilág

Gina cáfolja, hogy még mindig hirdeti magát

rtl.hurtl.hu

2011. január 11. 13:00

A ValóVilág házaspárjának női tagja őszinte volt a nézőkkel, mégis vádakkal illették és valótlanságot terjesztettek róla.

Gina már nem árulja a testét. A ValóVilág hű felesége majdnem elájult, amikor magáncélra készített fotóit viszontlátta egy lapban azzal az állítással, hogy még mindg hirdeti magát prostituáltként. A képeket valójában a férjének készíttette ajándékba, és tudja, kik adták ki hamis információkkal.

Gigi és Béci tönkreteszi Évát. A Rácz testvérek és Éva konfliktusáról a szülőknek is megvan a véleménye. A Bors Gigi és Béci édesanyját, valamint Éva édesapját kérdezte, mit gondolnak gyerekeik viselkedéséről?
A műsorvezető kisfia nemrég lett egyéves, és bár Lilu mindig gondoskodik az ünnepi hangulatról, ezúttal még jobban odafigyelt a részletekre. Lilu folyamatosan dolgozik, de így is sok időt tud tölteni a kisfiával, Dáviddal.

Norbi összetörte Anikó szívét.
A Villa legszebb lányának tartott Anikóról egyik barátja árulta el a Blikknek, miért szerethetett bele olyan hirtelen Király L. Norbiba. Az énekes csókot adott Anikónak, később levélben utasította el a közeledését.
#ValóVilág#lilu#eva#anikó#gina#gigi#béci

Címlapról ajánljuk