ValóVilág

Elsöprő győzelmet aratott Éva!

rtl.hurtl.hu

2010. december 22. 15:06

Véget ért a ValóVilág 4 első párbaja: a szavazók 72 %-a voksolt a Törtető lányra, így Ő ment vissza a luxusbörtönbe.

Kezdetét vette a ValóVilág 4 első párbaja. Most még tizennégy lakója van a luxusbörtönnek, de hamarosan már csak tizenhárman lesznek a Villalakók.

Miután Lilu és Stohl András köszöntötte a nézőket, felidézték a mai párbaj előzményeit, majd megmutatták a szavazás jelenlegi állását – de egyelőre még csak fantomképekkel.

Liluék ezt követően beköszöntek a Villába, ahol elsőként Évának nyílt lehetősége elbúcsúzni a lakótársaitól. Miután a Törtető lány elköszönt, elindult a stúdióba. Megérkezése után felidézték Villabeli életének történéseit. A Törtető lány saját bevallása szerint érezte, hogy Ő lesz az első párbajozó, de reméli, hogy neki kedvez a szerencse és este már újra új barátaival lehet.

Évához hasonlóan Leonidász is elhagyta a Villát, miután elköszönt a többiektől. A görög srác remek hangulatban lépett ki a Villakapun, jókedve a stúdióban sem csitult. A mosolygós srác legemlékezetesebb pillanatai után Liluék a megérzéseiről kérdezték. Leo reméli, hogy visszamehet luxusbörtönébe.

A szünet után kiderült, mit gondolnak és kinek drukkolnak az egykori Villalakók. A hangulat a villához hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a párbajozók.

A folytatásban megmutattuk, kikkel került Éva és Leonidász közelebbi kapcsolatba az elmúlt időszakban. Természetesen nem csak szeretetteljes pillanatok jellemezték a Törtető lány és az Anyukák kedvencének életét a Villában.

Igazi meglepetésként érte a párbajozókat, amikor Zsuzsi belépett a stúdióba. A Bombanőt néhány nappal ezelőtt kizárták a Villából, miután megdobálta naranccsal és egy flakonnal Olivért. Zsuzsi imádja Leonidászt, de Évát küldené vissza a Villába. Hamarosan kiderül, ki megy vissza a Villába, előtte azonban meghallgattuk a kortesbeszédeket: Éva mellett Zsófi, Leonidász mellett pedig Anikó kampányolt a Villában. Nem sokkal a szavazás lezárása előtt megnéztük Éva és Leonidász legszebb pillanatait. A folytatásban a Villalakók elárulták, hogy ők Leonidászt várják vissza. Éva megpörgette a balszerencsekereket, így ha Ő megy vissza a Villába, akkor csak melltartó lehet rajta. Abban az esetben, ha Leo költözik vissza, akkor reggelente énekelve kell ébresztenie lakótársait.

Buci lezárta a szavazást: Éva elsöprő győzelemmel nyerte a párbajt, a szavazók 72%-a döntött a Törtető lány mellett. A ValóVilág 4 első kiesője Leonidász lett, a görög srác Gombitól búcsúzott el.

A műsor végére maradt még egy bejelentés: mivel Zsuzsit kizárták a versenyből, a helyét pótolni kell! A beszavazó show-k két legnépszerűbb vesztese közül egyvalaki holnap bekerül, a lányokra már most lehet szavazni az interneten.


Hogy hogyan telt Éva első estéje a párbaj után? Kiderül a holnapi összefoglalóból.


Az esti összefoglaló részletei:


Feszült a helyzet a Villában: Olivér kikezdte Gombit. A Vagány srác ugyanis teljesen kiakadt azon, hogy Gombinak hiányzik Zsuzsi. Olivér nem tűr meg semmiféle Zsuzsi-nosztalgiát, éppen ezért jól bemószerolta a Szépfiút a többieknél - azaz csak megpróbálta. Tettével azonban nem okozott osztatlan sikert, hiszen a Villalakóknak kezd elegük lenni a szókimondó pasiból.

A folytatásban kiderült, hogy Olivér szereti ugyan a viccet, de csak akkor, ha nem róla szól. Szandika poénból rányitott a nagy taktikusra, aki a toalett magányában éppen a barátnőjére emlékezett... Ettől Olivér annyira kikészült, hogy kiabálni kezdett Szandikával. A szőke csaj engesztelésül egy "különleges" ajándékot tett Oli csajának fényképe mellé, amitől ismét kirobbant a harc Szandika és Olivér között. Végül Szandi bocsánatot kért, amit Oli nagy duzzogva ugyan, de elfogadott.

Mivel Villalakók még nem tudják, hogy kitől kell majd búcsút venniük, úgy döntöttek, hogy Évának és Leonak is készítenek egy-egy emlékkönyvet, amibe őszintén leírják a könyv tulajdonosával kapcsolatos érzéseiket. Természetesen ez sem ment zökkenőmentesen, Éva ugyanis teljesen kiakadt azon, hogy Zsófi nem tudja eldönteni, kit vár vissza. Véleménye csak azután változott meg a Naiváról, amikor elolvasta, hogy mit írt neki Zsófi.

A szünet után kiderült, Gigi és Jerzy között még mindig forr a levegő, hiszen amíg a többiek balhéztak, sírtak, addig a "szerelmesek" csakis egymással voltak elfoglalva. Mivel azonban önmegtartóztatást fogadtak, nem történhetett köztük semmi, vagy mégis?

A Villában jelenleg még két görög tartózkodik: Alekosz és Leonidász. Ám lehet, hogy a párbaj után már csak egy lesz, ezért a Villallakók úgy döntöttek, hogy amíg még ilyen sok hellénnel élnek egy fedél alatt, gyorsan rendeznek egy igazi görög estet. A Villalakók jó göröghöz méltón ettek-ittak, mulattak, majd nekiálltak drámázni. Éva volt a legnyugodtabb az este folyamán - még szerencse, hiszen ki vígasztalta volna a percenként összeomló Szandikát, ha Ő nem? László sem tudta megőrizni hidegvérét, szokás szerint a rendetlenség miatt akadt ki, de elege lett a mindenkit manipulálni akaró Olivérből is.

A párbaj főszereplői egész nap kerülgették egymást, este azonban csúnyán összekaptak. A vita tárgya az emlékkönyv, pontosabban a Leo által beleírtak voltak. Éva nehezen emésztette meg a görög fiú véleményét. Balhéjukba szinte mindenki becsatlakozott, így végül már mindenki kiabált egymással.
#ValóVilág#párbaj#eva#leonidasz

Címlapról ajánljuk