ValóVilág

Leonidasszal párbajozik Éva, Zsuzsit kizárták a játékból!

rtl.hurtl.hu

2010. december 20. 18:15

Zajlott az élet a Villában: kizárás és kihívás tarkította a Villalakók életét. Egy tettlegességbe torkollott vita miatt Zsuzsinak el kellett hagynia a luxusbörtönt. Éva pedig párbajra hívta Leonidaszt.

Megkezdődött a ValóVilág 4 történetének első kihívása. Ma eldől, hogy a drámai előzmények és Zsuzsi megdöbbentő balhéja, valamint kiköltözése után kivel fog párbajozni a kiválasztott Éva!

Miután Gombi a riportszobából behozta a ValóVilág fémbőröndjét, Éva kiment a riportszobába, ahol Balázs az esélyeiről faggatta a Törtető lányt.

A folytatásban felelevenítettünk néhány feszült pillanatot Éva Villabeli életéből. Előkerült a Leonidasszal, a Gombival, a Ginával és Kristóffal, valamint a Bécivel, Alekosszal és Olivérrel kapcsolatos konfliktusa.

A "kemény" pillanatok felidézése után Éva három percet kapott, hogy elmondja véleményét lakótársainak az elmúlt néhány hét eseményeiről. A párbajra hívott személy nevét azután árulta el, hogy elmondta döntésének hátterét. A Villalakók által kiválasztott Éva párbajra hívta Leonidaszt.

Választásával sem Leonidaszt, sem a többieket nem lepte meg.

Az esti összefoglaló részletei:


A ValóVilág 4 történetének eddigi legkeményebb napja előtt állunk: eljött a kihívás napja, ami azt jelenti, hogy Éva és leendő ellenfele hamarosan párbajozni fognak. A mai nap azonban nem csak a kihívás miatt sorsfordító. Történt valami a villában, amire nem volt példa a ValóVilág egyetlen részében sem.

Folytatódott a Zsuzsi Leonidász sztori: egy teljes napot kellett egy nadrágban tölteniük. Zsuzsi nagyon élvezte a feladatot, ellentétben Leonidasszal, akinek nem igazán jött be a lány közelsége. És ekkor a napnak még közel sem volt vége…

Érződik a feszültség a Villában, főleg Gombi van maga alatt. A Szépfiú még most is fúj a Törtető lányra, aki egy tegnapi feladat kapcsán olyan cikket írt róla, amiben állítólag az anyukáját szidta és valótlant állított vele kapcsolatban.

A nap folyamán azonban nemcsak Éváék balhéztak, Zsuzsi és Leonidasz is egymásnak ugrott. A Bombanő nehezen viselte Leonidasz elutasítását és azt, hogy a srác a háta mögött még ki is beszélte. Ezt szóvá is tette, aminek egy szócsata lett a vége.

A szünet után sem csendesült el a Villa, Zsuzsi ezúttal Olivérrel ütközött. A Bombanő szerint Olivér tehet arról, hogy Leonidász helyette végül a kint hagyott barátnőjét választotta. Zsuzsi annyira kikészült a Vagány srác viselkedésétől, hogy megdobálta és neki is rontott, bevallottan azt akarta elérni, hogy Olivér megüsse és kirakják a Villából.

A csapat a történtek után ismét két csoportra szakadt: Zsuzsiék a szobában tárgyalták ki a fiú viselkedését. Olivérék pedig a szabadban értékelték az eseményeket. A kedélyek nem csillapodtak, így elkülönítették a balhés párost: Zsuzsi Lászlóval töltötte az éjszakát, Olivér pedig Anikóval.

Zsuzsi narancsokkal és palackkal esett neki Olivérnek. A látottak után Balázs összehívta a Villalakókat, mint mondta a műsor történetében példátlan döntés született: a Bombanőnek tettei miatt felelnie kellett, büntetése az lett, hogy azonnali hatállyal el kellett hagynia luxusbörtönét. Zsuzsi fél órát kapott arra, hogy összeszedje holmiját és kiköltözzön.

Zsuzsi kiköltözéséről bővebben a holnap esti összefoglalóban számolunk be.

Így tudsz szavazni Évára és Leonidászra!

December 22-én kiderül, hogy Évát vagy Leonidászt szeretnék a Villában látni a nézők!

Szerda este kerül sor a ValóVilág 4 első párbajára. A kiválasztás során Éva kapta a legtöbb szavazatott, így az ő kezére került elsőként a zöld kendő. Éva Leonidaszt hívta ki, így december 22-én ketten küzdenek a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét és a Karácsonyt már szerettei körében töltheti.


Így lehet szavazni rájuk:


Éva


Az SMS szám 1799 – ide az ÉVA nevet kell küldeni SMS-ben (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val).

A hívható szám 06-91-33-44-55, itt az 1-es kódot kell megadni (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val).

(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820 )


Leonidasz

Az SMS szám 1799 – ide a LEONIDASZ nevet kell küldeni SMS-ben (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val).

A hívható szám 06-91-33-44-55, itt a 2-es kódot kell megadni (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val).

(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820 )

#ValóVilág#zsuzsi#eva#kiválasztás

Címlapról ajánljuk