ValóVilág

Megriadtak a fiúk Zsófi meztelenkedésétől

rtl.hurtl.hu

2010. november 28. 18:20

A bulizós, rendetlen társaság szabadsága addig tartott, amíg László meg nem érkezett.

Az előző adásban láthattuk, hogyan festik be egymás testét a Villalakók, hogy miként tálalják a szusit Alekosz testén, és érezhettük a feszültséget Laci érkezése miatt. A krav maga edzőtől mindenki megrettent. Nem véletlenül. A másnap reggel már 7 óra 5 perckor elkezdődött Évának, Giginek, Bécinek, Alekosznak, Olivérnek és Zsófinak, amikor László kiparancsolta őket az ágyból és reggeli tornát tartott a kertben. Olivér nem volt hajlandó csatlakozni, ő az ágyban ásítozott, amíg a többiek megdolgoztatták porcikáikat a hidegben. Alekosz megköszönte a tornát, és elismerte Laci képességeit.

Nyolc órakor a lakók megtámadták a konyhát, közben Laci ismertette a szándékait. Az edző szabályrendszert akar bevezetni a Villában, rendet akar rakni. Alekosz szerint Laci „elősegíti a biológiai szükségleteik elvégzését”, ezért került be a Villába. Zsófi, Béci és Gigi nyitott volt arra, hogy az edzés a nappaliban is folytatódjon, közben Olivér a hálóban észrevette, hogy Laci bőröndjén az I. Ulászló név olvasható. Olivér elkezdte a lázadást László ellen.

A Villa hústornya komoly házirendet ismertetett a társaival, akikkel nem akar barátkozni, mert ellenfeleknek tartja őket. Alekosz szerint rossz kategóriába osztották be a Dokit, aki leginkább a tisztaságot és a rendet tartja szem előtt. Miután Laci hagyta fellélegezni a lakókat, szerettek volna elkezdeni főzni, de a tűzhely működésének rejtélyét negyedik napja nem tudják megfejteni. Gigi reggelit készített Alekosznak, aki rendkívül hálás volt a szendvicsért.

A lakók megtudták, hogy szerepelhetnek az X-Faktorban, amit sikítozással körített örömujjongás kíséretében vettek tudomásul. Ennyire talán még semmiért nem lelkesedtek, a legnagyobb lehetőséget Alekosz kapta, mert tud szintetizátoron játszani. Az Okostojás feszült lett és azonnal gyakorolni kezdett, hogy a lehető legjobb formáját hozhassa, amikor kapcsolják őket a stúdióban. Több mulatós dal felcsendült, amíg közösen „ötleteltek” az esti produkcióról és kiderült, hogy Alekosz igen tehetséges billentyűs és énekes.

A vályogtéglák kandidátusának nevezett „Olákoszt” Olivér konferálta fel, a zenész az Aranyesővel örvendeztette meg a nézőket, Gigi és Béci pedig táncoltak a szintetizátor előtt. Éva és Zsófi csak szolidan rázta a háttérben. A szereplés után Alekosz hangulata elérte a mélypontot, és hiába faggatták a többiek arról, mi a baj, nem volt hajlandó válaszolni. Egyedül Évát nem izgatta a „helyzet miértje”.

Éjszaka új levelet kaptak a lakók, amiben arra kérték őket, hogy anonim módon válaszoljanak meg olyan kérdéseket, melyekben egymást véleményezik. Olivért érzékenyen érintette, hogy Lászlót szavazták meg falkavezérnek, míg Éva a következő kérdésekre kapta a legtöbb voksot: ki a legidegesítőbb, kivel a legnehezebb együtt élni, ki egoista, ennek ellenére Éva pozitívnak értékelte a megítélését. Láthatóan bántotta a végeredmény, de szerinte nem önmagát adja a Villában, ezért a szavazás eredménye nem a valóságot mutatja.

Bécinek Éva azért a legidegesítőbb, mert mindent túldramatizál, és túl sokszor mondja el a problémáit. Éva és Alekosz egy hosszú beszélgetés után kettesben maradt a teraszon. Éva arról faggatta az Okostojást, hogy szerinte miért alakult ki róla ez a negatív vélemény. Alekosz azonban nem tudott válaszolni. A Törtető lány nagyon szívére vette a játék végeredményét, és azt mondta, hiányzik neki a szeretet.

A netezők korábban megszavazták, hogy Zsófi aludjon meztelenül, de ezen nem az érintett borult ki legjobban, hanem a ház férfi lakói. Kivéve Alekoszt, aki egy ágyban alszik vele és bevallotta, hogy már jobban tetszik neki, mint Gigi. Alekosz megkérte Zsófit, hogy üljön az ágyon nőiesen, minden mozdulatát instruálta, majd megkérte, hogy mondjon el egy verset, amit a Naiva azonnal teljesített, aztán rögtön meg is ismételte, mert Alekosz nem volt teljesen elégedett.

Béci és Olivér esett leginkább kétségbe a meztelenkedéstől, akiket a barátnőik várják a Villán kívül. Alekosz Évával beszélgetett a nappaliban, amíg Zsófi levetkőzött, de amint Éva emlékeztette az Okostojást erre a mozzanatra, Alekosz rögtön más állapotba került, majd alaposan felkészült az éjszakára. Zsófi mellett fekve nem jött álom a szemére a csajozással küszködő Alekosznak.
#ValóVilág#Játék#edzés#eva#voks#alekosz#gigi#béci

Címlapról ajánljuk