ValóVilág

Béci és Gigi költözött a ValóVilág Villába!

rtl.hurtl.hu

2010. november 24. 21:45

Eseménydús este áll a hátunk mögött: kigördültek a celebek böröndjei a ValóVilág Villából, a Testvérek harcából pedig Béci és Gigi került ki győztesen.

Rendhagyó módon Balázs ma egyedül köszöntötte a nézőket, majd felkonferálta az eddig bejutott, már biztosan beköltöző Villalakók kisfilmjeit. Alekosz, Éva és Olivér rövid bemutatkozója után a Testvérek filmjei következtek. Ma este a celebek kiköltözése után ugyanis beköltöznek az első valódi Villalakók.

Természetesen Balázs a celebeket sem hagyta ki, ma már faggathatta az egykori tesztlakókat a stúdióban. Az elmúlt néhány nap történéseit elevenítették fel az érintettek, volt itt minden: meztelen szaunázás, sztriptíz, jacuzzizás, jelmezes buli, evés-ivás, összezördülés és őszinte beszélgetések is. Az izgalmas és irigylésre méltó pillanatokat a sztárok kommentálták. Egy biztos: Benkőék, jól érezték magukat luxus "börtönükben", de ez a néhány nap bezártság elég volt nekik.

A celebek kiköltözését követően kezdetét vette a ValóVilág 4. negyedik beszavazóshow-ja és a beköltözés.


Lilu és Stohl András felkonferálták az eddigi beszavazott villalakók kisfilmjeit. Lilu ezt követően meglátogatta a Villa kapujában várakozó Alekoszt, Évát és Olivért, akik néhány perccel később birtokba vették új otthonukat.

Lilu és Stohl András a stúdióba invitálta a Testvéreket: elsőként Istvánt és Gábort ismerhették meg a nézők, a fiúk után Béciről és Gigiről hullt le a lepel, a Testvérek közül pedig utolsóként Norbi és Gergő bemutatkozása következett. A jelöltek állták a műsorvezetők szaftos kérdéseit. A stúdióban az is kiderült: Istvánék Béciéktől, Béciék pedig Istvánéktól tartanak a legjobban, Norbiék viszont Istvánékban látnak igazi vetélytársat.

A Testvérek egymást túllicitálva buzdították a nézőket a szavazásra. Rövid önismereti játék után minden Testvér lehetőséget kapott arra, hogy kortesbeszédet mondjon a szavazóknak.

A stúdióból élőben kapcsolták a Villát, ahol a lakók véleményét is megkérdezték, vajon kit választanának a Testvérek közül? A Villalakók Norbiékkal és Gigiékkel élnének legszívesebb egy fedél alatt. A nézők Bécinek és Giginek szavaztak bizalmat.

Az újdonsült Villalakók elindultak Olivérékhez, akik pezsgővel fogadták új lakótársaikat. A műsor azonban ekkor még nem ért véget: az internetezők ezúttal arról döntöttek, hogy ki legyen a villamester Éva, Olivér és Alekosz közül. A szavazók többsége úgy gondolta, hogy a posztra a 32 esztendős biztonsági őr a legalkalmasabb. A második helyen Olivér végzett, a legkevesebb szavazatot Éva kapta.


A ValóVilág 4. ötödik beszavazóhow-jára november 25-én este kerül sor. Ötödikként a Naívák küzdenek meg a nézők kegyeiért, aki a legtöbb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét és hamarosan kinyílik előtte a Villa ajtaja.

A Naívák:

Zsófi

Zsófi azért szeretne Villalakó lenni, mert úgy érzi, ilyen lehetősége csak egyszer adódik az életben és 12 éves kora óta erre vágyik... Így lehet rá szavazni:
Az SMS szám 1780 – ide az ZSÓFI nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 1-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)


Szandy

Szandy szeretne kiszakadni megszokott környezetéből és nagy kihívás lenne számára, ha bejutna a ValóVilágba. Így lehet szavazni rá:
Az SMS szám 1780 – ide a SZANDY nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 2-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)

Melszi


Melszi a hírnévre és a pénzre hajt, ezért jelentkezett a műsorba. Így lehet szavazni rá:
Az SMS szám 1780 – ide a MELSZI nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 3-as kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)
#ValóVilág#rtl#RTL Klub#sztárok#celebek

Címlapról ajánljuk