Válótársak

Bemutatjuk Körtét, a Válótársak híres malacát

rtl.hurtl.hu

2015. december 3. 16:20

Csülök malac a Válótársak egyik kulcsfigurája. A fiúlak elképzehetetlen lenne nélküle: ki nyalogatná reggelente Dávid lábát, kinek panaszkodna Bálint, amikor épp nem érti meg senki, és persze ott van Joci, aki úgy tekint Csülökre, mintha a saját gyereke lenne. De ki is ez a kedves párosujjú patás a valóságban?

Boldog malacok


A Csülök művésznevű sertés munkaidőn kívül egy Körte névre hallgató, két és fél éves minnesotai törpemalac. Közeli ismerősei szerint Körte egy roppant okos, csökönyös, sértődékeny, de nagyon jószívű kismalac, aki sztársága előtt is igen nemes és nehéz munkát űzött. 


Körte ugyanis a Kanga Alapítvány egyik híres boldogság terápiás állata, aki fogyatékkal élő gyerekeken és felnőtteken segít. Az állatok érintésének gyógyító hatása közismert, a betanított malacok pedig vidáman és kedvesen hagyják magukat simogatni. Mint kiderült, ő már az alapítvány állományába született, igen kicsi súllyal és rettentően csekélyke életben maradási eséllyel. Hiszen kisebb volt, mint egy körte!

Malacságok


A kis minnesotai olyan, mint egy gyerek, ha egyszer megengedünk neki valamit, akkor az már örökre úgy marad. Természetesen a kedvenc motiválós elesége az édesség. Hát mi más lenne?



Annál a jelenetnél, mikor Körte megnyaldossa Dávid (Scherer Péter) lábfejét, hogy biztosra menjenek, a színész lábujjai közé gumicukrot rejtettek. A malac azóta (csöppet sem önzetlen) rajongással üldözi őt. 

Olyan vagy, mint egy disznó?!?

 Az alapítvány egyik fontos küldetése az állatvédelmi prevenció. Nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, vagyis arra, hogy a pici, cuki disznó is felnő ám egyszer, és akkor már nem lesz olyan kedves kis lény, mint az elején. És ha ez feltűnik a gazdinak, akkor minél hamarabb szeretne megszabadulni a már nem pici és nem cuki élőlénytől.



Körte is sokszor pimasz és ravasz, kinyitja a konyhaszekrényt, kiválogatja a fogára valót, és be is csukja maga mögött az ajtót, ügyesen, mintha mi sem történt volna.


 

#Válótársak#kismalac#sikertörténet#körte#csülök#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk