Vállalati hírek

Az RTL+ a nyaralásra is elkísér – Számos izgalmas premier vár júliusban is

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 10:00

Számos izgalmas premier vár júliusban is.

Új tartalmakkal bővül az RTL+ kínálata júliusban is! Izgalmas hónap elé néznek a krimirajongók, hiszen tovább folytatódik a kegyetlen sorozatgyilkos és az elszánt nyomozónő párharca A Hajsza második évadában, valamint jön a skandináv sikersorozat, A híd. Akcióból sem lesz hiány, érkezik David Hasselhoff új sorozata, a Ze Network – Titkos hálózat! A sportrajongók végigjárhatják a foci történetének legfontosabb mérföldköveit a Futball: Rövid történet Alfie Allennel című minisorozattal. Az RTL+-on júliusban debütál a hazai civil szervezetek által készített többszörös díjnyertes kisjátékfilm, a Válaszúton, mely fontos társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet. Továbbá megtekinthetőek lesznek az idei Friss Hús filmfesztivál nyertes alkotásai is! Nézd az RTL+-t bárhol, akár a nyári nyaralás alatt is, méghozzá egy hónapig ingyen!

Július 19-től az RTL+ előfizetői számára elérhető a Ze Network – Titkos hálózat, egy vadonatúj akcióvígjáték-sorozat David Hasselhoff főszereplésével. A Baywatch-ból és a Knight Riderből ismert Hasselhoff a sorozatban önmagát alakítva egy hollywoodi színész történetét meséli el, aki egy németországi színházi előadás főszerepében volt hidegháborús bérgyilkosok nemzetközi összeesküvésének középpontjába kerül. A nyolcrészes egyedi és fordulatos sorozat olyan izgalmas helyszíneken forgott, mint a nyüzsgő Berlin és a gyönyörű Marokkó, rendezője pedig a többszörös díjnyertes Christian Alvart.  

Július 14-én érkezik az RTL+ streaming platformra minden idők egyik legjobb skandináv krimisorozata, A híd (Bron). A Svédországot és Dániát összekötő Öresund híd közepén gyilkosság történt. A bűntett helyszínére a két ország nyomozói egyszerre érkeznek. Az elsőre szimpla gyilkosságnak tűnő esetről kiderül, hogy valójában többről van szó és csupán a kezdete egy eddig sosem látott erőszakhullámnak. A világhírű sorozat számos nemzetközi fesztiváljelölést és -díjat kapott, a kiváló forgatókönyvnek és a lebilincselő történetnek köszönhetően pedig az elmúlt évek alatt több adaptáció is készült világszerte.  

 

Július 28-tól új évaddal folytatódik az RTL+ felületén a Hajsza (The Fall) Gillian Anderson és Jamie Dornan főszereplésével. A pszichológiai thriller-sorozat második évadában tovább követhetjük a napközben példás családapa, éjszaka azonban kegyetlen sorozatgyilkos, Paul Spector és a nyomozást elszántan vezető Stella Gibson macska-egér játékát. Mindkét színész remekel szerepében, a kettőjük közti feszültség, a kontrasztok és hasonlóságok teszik igazán izgalmassá a nyomozást. A sorozatban a skandináv krimikre jellemző módon építkezik a cselekmény, egyesével állnak össze a darabok, ahogy egyre közelebb kerülünk a végjátékhoz.

Július 8-tól a focirajongók örömére az RTL+ Active csomagjának felhasználói, valamint az RTL+ havidíjas csomagjának előfizetői számára egyaránt elérhető a Futball: Rövid történet Alfie Allennel című minisorozat. A többek közt a John Wick és a Jojo nyuszi című filmekből ismert brit színész, Alfie Allen bejárja az Egyesült Királyságot, hogy minél többet megtudjon a világ legnépszerűbb sportágának történelméről. A sorozatban a színész felfedezi a labdarúgás kezdetének és népszerűvé válásának meghatározó momentumait. A sport szerelmesei megismerhetik a foci történelmét exkluzív stadionbejárásokon és a sportág ikonjaival készített őszinte beszélgetéseken keresztül, mindezt egy igazi futballrajongó szemüvegén keresztül. Készülj fel az őszi UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzéseire és tudj meg minél többet a futballról az RTL+-on!

Július 13-án debütál az RTL+-on a hazai civil szerveztek által készített kisjátékfilm, a Válaszúton. Chilton Flóra filmje számos nemzetközi szakmai fesztiválon mutatkozott be sikeresen és hozott el díjakat. A valós eseményeket feldolgozó fikciós történet fontos társadalmi témára, a gyermekprostitúció és emberkereskedelem működésére hívja fel a figyelmet. A filmben szerepet kapott a többek között A Nagy Fehér Főnök című sorozatból ismert Farkas Franciska is.  

Már elérhetőek az RTL+ Active, valamint az RTL+ havidíjas csomagjainak felhasználói számára a XI. Friss Hús Budapest Nemzetközi Filmfesztivál nyertes alkotásai is. Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje a Friss Hús mellett elnyerte a legjobb rövidfilmnek járó Arany Pálmát a 76. Nemzetközi Cannes-i Filmfesztiválon.  A történet főszereplője a 27 éves Alice, aki még mindig a szüleivel él, a gyerekszoba fojtogató négy falát szélsőséges életmóddal kompenzálja. Születésnapja éjszakáján ittasan kerékpározik haza, amikor balesetet szenved. A 27 mellett számos további díjnyertes alkotás tekinthető meg az RTL+ streamingszolgáltatás felületén, mint A szív kertje, Az úszó, a Valóság Filter, a Nikó, valamint az Affrikáta.  

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:  

www.rtlplusz.hu
https://rtl.hu/rtlplusz/csomagok

RTL
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

#Vállalati hírek#tartalom#RTL+#kínálat#krimi#film

Címlapról ajánljuk