Vállalati hírek

Húsvétkor is az RTL csatornáit érdemes választani

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 14:00

Romantikus vígjátékok, akciófilmek és közönségkedvencek váltják egymást a húsvéti hosszúhétvégén, a családi kikapcsolódás garantált.

Húsvétkor az RTL-en a romantikáé lesz a főszerep; április 7-én, péntek este 19:35-től az RTL-en két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Szombaton a már megszokott időben Pajkaszeg lakóinak fordulatos mindennapjaiba leshetünk bele, A mi kis falunk új évadának legújabb epizódja este nyolc órától lesz látható. Utána a Mellékhatás új, második évadának első epizódja kerül műsorra, az RTL saját gyártású sorozatának további részei az RTL+ streamingplatformon lesznek elérhetők, a második epizód már most megtekinthető a felületen. Húsvét vasárnap és hétfő este 19 és 22 óra között a legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet, a Sisi második évada debütál az RTL+ után az RTL képernyőjén a magyar tévénézők előtt. A Dominique Devenport és Jannik Schümann főszereplésével készült német sorozat az előző évadhoz hasonlóan ismét modern feldolgozásban, új megközelítéssel mutatja be Erzsébet királyné életét személyes és történelmi perspektívából. A sorozat legújabb évada őszintén és hitelesen nyújt betekintést a gyönyörű osztrák császárné és magyar királyné életébe, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt. A hat epizódon keresztül a néző megismerheti a bécsi udvar árnyoldalait, a királyné Magyarországhoz fűződő viszonyát és házassága örömteli és küzdelmes időszakait is.


A Film+ képernyőjén esténként sikerfilmek várják az ünnepi rokonlátogatásokban megfáradtakat: péntek este 20:45-kor a híres feketeöltönyös ügynökök történetének legújabb epizódját, a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül című akcióvígjátékot láthatjuk. A szervezet újonca, M ügynök a hősként ünnepelt H ügynökkel a valaha volt legnehezebb feladattal néz szembe: nem elég, hogy a galaxist ismét a megsemmisülés veszélye fenyegeti, meg kell találniuk az ügynökségen belül rejtőzködő téglát. A főbb szerepekben Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Emma Thompson és Liam Neeson.


Szombaton este kilenctől Miami újra a feje tetejére áll a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című akció-vígjátékban. Martin Lawrence és Will Smith klasszikus rendőrpárosa visszatér, hogy megbüntessenek mindenkit, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.


A legénybúcsú egyszeri és megismételhetetlen esemény egy férfi életében, ezért érdemes kihozni belőle a maximumot. Így gondolták ezt Doug barátai és leendő sógora is, amikor Las Vegas felé vették az irányt, ám azt valószínűleg legmerészebb álmukban sem gondolták, hogy milyen kalandok elé néznek. A már-már klasszikusnak számító Másnaposok vasárnap este kilenctől látható, a főbb szerepekben Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis és Justin Bartha. Vasárnap este pedig a Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb figuráját bemutató film, a Venom érkezik, a főbb szerepekben Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed és Jenny Slate.

Az RTL KETTŐ műsorát azoknak lesz érdemes követnie, akik a romantikus vígjátékok rajongói; péntek és szombat este Manhattan leghíresebb négyes fogata, Carrie, Miranda, Samantha és Charlotte az ikonikus sorozat folytatásaként készült Szex és New York filmek első és második részével uralja majd a képernyőt. Húsvét vasárnap kilenc órától a Felkoppintva című romantikus vígjáték lesz látható, a főbb szerepekben Seth Rogen, Katherine Heigl, Leslie Mann és Paul Rudd. Hétfőn este pedig Melissa McCarthy bújik a rámenős és irigylésre méltóan gazdag Michelle bőrébe, aki egy hamis vád miatt hirtelen börtönbe kerül. A Főnök című film főhőse ezután már csak egykori titkárnőjére, Claire-re (Kristen Bell) számíthat.

A Coolon sem lesz hiány könnyekből és nevetésből; a sort az Anyád napja című romantikus vígjáték indítja, melyben Charlotte (Jennifer Lopez) Kevinben (Michael Vartan) végre megtalálja élete szerelmét, boldogságuk útjába már csak egy akadály gördülhet: az anyós (Jane Fonda). Viola mindent meg is tesz, hogy szeme fénye és Charlotte frigye zátonyra fusson, de vajon sikerrel jár? Április 7-én, Nagypéntek este kiderül. Másnap este Adam Sandler és Drew Barrymore áll össze egy igazán szórakoztató családi vígjátékra, szombaton 20:30-kor lesznek láthatóak a Kavarásban. Vasárnap este a Nász-ajánlat főhősét, Margeretet ismerhetjük meg, akit a bevándorlási hivatal ki akar toloncolni az országból, ugyanis karrierje hajszolása közben lejárt a tartózkodási engedélye. Végső kétségbeesésében Margaret azt hazudja, hogy házasodni készül, hátha sikerül időt nyernie. A leendő vőlegény nem más, mint gyanútlan asszisztense, Andrew, akinek sejtelme sincs arról, milyen kalamajkába keveredett. A romantikus vígjáték főbb szerepeiben Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen és a legendás Betty White.


Létezik-e férfi és nő között barátság? És mi a helyzet, ha a képletbe még a szex is bekerül? Az egyik lehetséges forgatókönyvet a nagymenő szerkesztő, Dylan (Justin Timberlake) és a sikeres fejvadász, Jamie (Mila Kunis) történetén keresztül ismerhetjük meg hétfő este a Barátság extrákkal című vígjátékban.  

Az RTL HÁROM nézőit igazi filmmaraton várja a húsvéti hosszúhétvégén: négy napon át esténként 19 órától dupla részekkel érkeznek a Rendőrakadémia klasszikusai. A filmsorozat hétfőn este a hetedik résszel zárul majd.


Péntek és szombat délután pedig a világ egyik legtestesebb professzora, Sherman Klump kalandjait láthatjuk Eddie Murphy kultikus vígjátékában, a Bölcsek kövére című filmben. Sherman professzor tudományos sikerei után szeretne a szerelmi életben is kiteljesedni, melynek akadálya szerinte a testsúlya. A hagyományos módszerek és fogyasztó tabletták azonban nem használnak, ezért sikeresek kifejleszt egy saját fogyasztószert, ám a mellékhatásokkal még ő sem kalkulált.

 

#Vállalati hírek#húsvét#Filmek

Címlapról ajánljuk