Vállalati hírek

Új évaddal folytatódik Erős Antónia magazinja, a Praxis az RTL-en

rtl.hurtl.hu

2023. február 22. 10:17

A műsorkészítők számára most is kiemelt cél az egészségüggyel kapcsolatos tévhitek eloszlatása, ebben a téma legjobb szakemberei segítik őket hiteles információkkal.

Az egészség mindenkit érint – azt is, akinek van, és azt is, aki épp gyógyulni szeretne. A Praxis új évadában innovatív gyógyszerfejlesztések, friss tudományos felfedezések, korszerű terápiák és nagyanyáink kipróbált házi praktikái várják a nézőket. A műsorban téma lesz a cukorbetegség okozta szövődmény, a stressz és annak kezelése, valamint az Alzheimer-kór is.

„A Praxis nézői olyan személyes történeteket is láthatnak érintettekről, amit sehol máshol. Emellett mindennapi tanácsokat kaphatnak ahhoz, hogy hogyan élhetnek jobban, egészségesebben” – fogalmazott Erős Antónia.

A műsorkészítők továbbra is kiemelt célként kezelik az egészségüggyel kapcsolatos tévhitek eloszlatását, ebben a téma legjobb szakemberei segítik őket hiteles információkkal.

A Praxist február 22-től szerdánként késő este láthatják az érdeklődők, az epizódok ismétlése pedig szombatonként kerül képernyőre az RTL-en.

Nyitókép: RTL

#Vállalati hírek#Praxis#erős antónia#új évad#Magazin

Címlapról ajánljuk