UEFA

Nézze élőben csütörtökön az UEFA elődöntők visszavágóit!

rtl.hurtl.hu

2024. május 7. 16:30

Az RTL+ felületén élőben követhetik csütörtökön az Atalanta - Marseille és az Olimpiakosz – Aston Villa meccseket.

Csütörtök este kiderül, mely csapatok lesznek ott az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga dublini és athéni döntőjében – következnek ugyanis az elődöntők visszavágói! Az RTL HÁRMON és az RTL+ felületén élőben közvetítjük az Atalanta és a Marseille összecsapását, emellett az RTL+ előfizetői az Olimpiakosz – Aston Villa találkozót is élőben szurkolhatják végig.

Atalanta – Olympique de Marseille: 
csütörtök 20:45; RTL HÁROM és RTL+

Egyik együttesnek sem sikerült előnyt kiharcolnia magának az UEFA Európa Liga elődöntőjének múlt csütörtöki összecsapásán, így a döntés a visszavágóra marad. Az első mérkőzésen a vezető találatot Scamacca révén az idegenben játszó Atalanta szerezte meg viszonylag korán, a 11. percben. Nem sokáig örülhettek azonban a vendégszurkolók, mivel Mbemba alig nyolc perccel később kiegyenlített. Több gól már nem esett, így az 1-1-es döntetlen azt jelenti, hogy minden nyitott kérdést a visszavágón kell a csapatoknak lezárnia. A hazai pálya előnye talán egy kicsit az Atalanta felé billentheti a mérleg nyelvét, ám biztosak lehetünk benne, hogy a Marseille sem adja majd olcsón a bőrét.

Az Atalantában sérülés miatt nem lép pályára Holm, Kolasinac és Toloi; a vendégeknél – szintén egészségügyi okokból – Nadir, Rongier és Ruiz hagyja ki az összecsapást.  

A találkozó játékvezetői Spanyolországból érkeznek, Jesús Gil Manzano munkáját Diego Barbero és Ángel Nevado segíti.

Az RTL+ előfizetői számára az alábbi elődöntőt is élőben közvetítjük az UEFA Európa Konferencia Ligából:

Olimpiakosz Pireusz – Aston Villa: 
csütörtök 21:00; RTL+

A görög együttes kétgólos előnyből várja a második meccset, mivel az első elődöntőn El Kaabi mesterhármasának és Hezze góljának köszönhetően 4-2-re győzött idegenben. Az Aston Villa találatait Watkins és Diaby szerezte. A visszavágón német játékvezetők bíráskodnak.

Nyitókép: REUTERS/Manon Cruz

Címlapról ajánljuk