Tudomány-Tech

Havi 172 ezer forintos előfizetésen dolgozik a Tinder

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 17:52

Egyelőre nem árulta el a népszerű társkereső, pontosan milyen prémium funkciókat fog kínálni ennyi pénzért az új csomagban.

Havi 500 dollárérért, vagyis mintegy 172 ezer forintos áron kínálhatja új, prémium előfizetését a népszerű Tinder társkereső oldal – írja a Gizmodo.

A randioldal egy amolyan „freemium” modellben működik, ami annyit tesz, hogy bár lehet ingyen használni, fizetés nélkül elég rossz esélyekkel indulnak a párkeresők. A felhasználók előfizetéssel – átlagosan 3-10 ezer forintért – extra funkciókat szerezhetnek, könnyebben tudnak kapcsolatba lépni másokkal.

Mint kiderült, a társkeresőt működtető vállalat most egy ennél is drágább előfizetésen dolgozik: a Fast Company hétfői jelentése szerint Mark Van Ryswyk, a cég termékigazgatója megerősítette, hogy zárt körben tesztelik a „Tinder Vault” nevű szolgáltatást.

Ez a beszámolók szerint havonta mintegy 500, éves csomagban pedig 5000 dollárba fog kerülni.

Egyelőre nem világos, pontosan mi mindent nyújthat majd ez a rendkívül borsos előfizetés – valamint az sem biztos, hogy végül bevezetik egyáltalán ebben a formában. További érdekesség, hogy a cég jelenleg le szeretné vetkőzni az applikációval kapcsolatos sztereotípiát, miszerint az oldalt kizárólag egyéjszakás kalandokra használják az emberek.  

Nyitókép: Pexels.com

#Tudomány-Tech#tinder#előfizetés#prémium#csomag#bevezetés

Címlapról ajánljuk