Tehetség első látásra

Istenes Bencét elcsábították és megostorozták, Kabát Peti pedig Chewbaccává változott a Tehetség első látásra 6. adásában

rtl.hurtl.hu

2022. október 9. 20:35

Az ország legjátékosabb showműsorában ezen a héten Kabát Peti és Szabados Ági megérzései segítették civil játékostársaikat a 10 millió forintos nyeremény megszerzésében. A fődíj ugyan nem jött össze, a versenyző mégsem távozott üres kézzel.

A tehetségmutató hatodik adásában motoros kaszkadőrt, pohárzenészt, ostorharcost, lengőrúdtáncost, hangutánzót, vízgömbművészt, a parázs urát és a Fináléban egy kortárs táncost is láthattak a nézők.

Szabados Ági és játékostársa, Nándi kevesebb pénzt gyűjtöttek, mint Kabát Peti és Vivi, így a Fináléba Petiék harcolhattak a 650 ezer forintért. Csupán egyetlen feladatuk maradt, kitalálni ki a valódi kortárs táncos.

Vivi tanulmányaira szerette volna fordítani nyereményét, illetve családját is meglátogatná külföldön. Álmainak egy részét már biztosan valóra válthatja.

Nézzük, milyen tippek és vicces pillanatok vezettek a végső találgatásig!

A játékot Kabát Peti és párja, Vivi kezdték, akik egy verset kaptak plusz segítségként a tehetség bemutatkozása után. A játékosok meglehetősen elveszettek voltak, ennek ellenére magabiztosan megjelölték a kortárs táncost. A valódi megfejtésnek azonban köze sem volt az általuk megtippelt válaszhoz, azonban ez Petinek nem tűnt fel azonnal. Első zsetonjuk összege így egyből ellenfeleiknél landolt.


Petiékkel ellentétben Szabados Ági és Nándi már legelső tippjükkel taroltak. A páros teljes összhangban volt, mikor Istenes Bence megkérte őket, hogy adják le végső döntésüket, ezért megjelölték a pohárzenészt. A tehetség ezek után elkápráztatta a közönséget különleges hangszereivel.


A következő produkció több meglepetést is tartogatott, leginkább Istenes Bence számára. Az ostorharcos felhívta a műsorvezetőt a színpadra, azonban az önkéntes segítségéért cserébe egy puszit is bezsebelhetett a tehetségtől. Bence persze nem elégedett meg ennyivel, a produkció után visszafordult egy ráadásért:

Még egy puszi azért jár, nem?


A hangutánzó tehetség Chewbaccát elevenítette meg a Tehetség első látásra színpadán, a produkciója pedig letaglózta a közönséget. Kabát Peti biztos volt benne, hogy erre bizony ő is képes. Istenes Bencének nem is kellett sokáig győzködnie, hogy megmutassa eltitkolt képességét.


A tehetségkutató hatodik adásában két fellépő is szemet vetett a műsorvezetőre. Bence persze a a vízgömbművész produkcióját is bevállalta, azonban ezúttal már voltak kikötései a puszikkal kapcsolatban.


Fordulóról fordulóra nyűgözték le a tehetségek a közönséget, az egyik alkalommal viszont alig hittek a szemüknek: a parázs ura meztelen lábbal átsétált a forró parázson. Petinek kétségei is támadtak, amit a műsorvezető hamar eloszlatott, ugyanis közelebbről is megvizsgálta a színpadot. Ezek után már csak egy kérdés maradt: vajon erre is képes Kabát Peti?


A lengőrúdtáncos varázslatos produkciója egy pillanatra kizökkentette a játékosokat, de visszatérve a valóságba, nagy volt az öröm, ugyanis mindkét csapat eltalálta a helyes megfejtést. Ezért a zsetonok döntötték el a játékot, ami alapján Szabados Ágiék búcsúztak a Finálé kapujában.


A végjátékban Kabát Petinek és párjának, Vivinek egy kortárs táncost kellett megtalálniuk. Miután a tehetségek bemutatták mozdulataikat, Peti úgy érezte, ő ebben is sikert aratna. Párja, Vivi segítségével ki is próbálta az extrém mozdulatot. Ezután Vivi úgy döntött, megfelezi nyereményét és két ember közül tippeli meg a győzelmet ígérő tehetséget, aki meg is hozta számára a több mint 600 ezer forintos nyereményt.


Vivinek sikerült kitalálnia a tehetséget, így a nyereménnyel a zsebében távozott. Pár hét szünet után újabb két sztár segíti majd civil társaikat, hogy 10 millió forintért találják ki, ki mit tud?

#Tehetség első látásra#istenes bence#1. évad 6. adás#kabát péter#ostor#csábítás#szabados ági#tehetségek#produkció#összefoglaló

Címlapról ajánljuk