Sztárbox

A ringben vett revansot Majka Dopemanen, Bebét meg eltiltották a bagótól – ilyen volt a Sztárbox első évada 2004-ben

Szeifert-László MónikaSzeifert-László MónikaGyömöre MátéGyömöre Máté

2023. december 8. 8:48

Azt hiszi, hogy Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása volt a Sztárboxok történetének legkeményebb és leghangosabb mérkőzése? Nos, 2004-ben két hasonlóan ismert és nagyhangú versenyző csapott össze egymással. A Sztárbox első évadában rögtön a rapháború két tábornoka Majka és Dopeman mérkőzött meg a szorítóban. Kőkemény, rengeteg szabálytalansággal tarkított bunyót láthattak a nézők akkor. Nézze meg azt is, hogyan bunyózott Kozsó, VV Szabolcs, Anettka és a Survivor első győztese.

Szinte hihetetlen, de a Sztárbox már majdnem 20 éves, az első évadát 2004-ben láthatták a nézők az RTL képernyőjén. Az akkori kor legnagyobb sztárjai csaptak össze egymással. Szórítóba lépett mások mellett VV Szabolcs, Kozsó, Bebe, Anettka és Majka is megmérkőzött Dopemannel. 

Kozsó vs. Bebe

A első mérkőzését Kozsó és Bebe vívta egymással. Az összecsapás elején még csak azt láthattuk, hogy zárt védekezéssel óvták magukat az ütésektől, Bebe azonban megindult és a menet vége felé egy – szabálytalannak számító – mélyütés miatt rá kellett számolni Kozsóra. A második menetben viszont Kozsó sorozta meg pofonokkal Bebét, annyira, hogy a rászámolást ő sem úszta meg. A harmadik menetre a harc birkózásba fordult át, amikor Kozsó földre terítette Bebét, ez azonban szabálytalan volt. Hogy végül ki nyerte az összecsapást, kiderül a videóból.


VV Szilvi vs. Survivor Tünde

Tudta? A Survivor első évadát 2003-ban sugározta az RTL Survivor – A Sziget néven. A műsort Stohl András vezette, aki később össze is jött az évad győztesével, Tündével (Igen, a Survivor első évadát rögtön egy nő nyerte meg.). Előbb azonban Tünde VV Szilvivel lépett szorítóba. Érdemes megfigyelni, hogy a lányok – a mostani évaddal ellentétben – nem viselnek fejvédőt. 

Az összecsapást Szilvi akkori párja Frenki a Való Világ villájából nézte végig.

A bokszmeccs egy szép jobb egyenessel kezdődött, a lányok egy cseppet sem voltak egymással finomak. Szórták a pofonokat, Tünde magabiztosabban és erősebben, mint Szilvi, a valóságshow szereplőnek viszont jobb volt a fedezéke. A három menetet végig a túlélő, Tünde uralta, hogy ezt a pontozók is így gondolták-e, kiderül a videóból.


VV Szabolcs vs. VV Segal

Ha már Való Világ, rendkívül kemény bunyót hozott VV Szabolcs és VV Segal összecsapása. A VV1 győztese rendkívül jó kondícióval szállt ringbe és magassága miatt testi előnye is volt VV Segallal szemben. Utóbbi viszont jól védekezett és sikeresen vitt be felütéseket a közelharcban. Kokó és Szujó Zoltán szerint férfias és színvonalas mérkőzést vívtak a versenyzők, és bár a nézők 72 százaléka szerint Segal volt az esélyesebb, Szabolcs kőkeményen ellenállt. Hogy ki nyerte az összecsapást, az kiderül a videóból, de előtte egy érdekes adalék. VV Szabolcsból később rendőr lett, VV Segal pedig hét évre börtönbe került drogkereskedelem miatt.


Anettka vs. VV Pandora

Anettka és VV Pandora mérkőzése az utóbbi kitartó támadásával kezdődött, de ez nem vezetett eredményre. Anettka nem csak jól védekezett, de ügyesen támadott is vissza. „Azért fel lehet fedezni bokszelemeket is a mérkőzésben” – mondta Szujó Zoltán Anettka egyik jobbegyenese után, akinek az edzője már az első menet végén kijelentette, hogy megvan a meccs. A meztelenkedéséről ismert egykori Budapest TV-s műsorvezetőt nem lehetett megállítani, míg Pandora nem tudott kemény ütést bevinni. Egészen az utolsó menetig, amikorra a tévés láthatóan elfáradt és egyértelműen Pandora vette át a bokszmeccs irányítását. Elég volt ez a győzelemhez? Kiderül a videóból.


Majka vs. Dopeman

Egyértelműen az este sztármérkőzése volt. Dopeman volt, aki korábban felkarolta Majkát, aki aztán önálló pályára lépett, ami nem tetszett Dope-nak, így indult a rapháború, amiben rögtön a két tábornok csapott össze egymással a ringben. 

A két sztár hasonlóan felfokozott állapotban lépett szorítóba, mint nemrég Istenes Bence és Rácz Jenő.

Majka túlerőltetett, bekötött karokkal szállt ringbe, és rögtön pszichés nyomás alá helyezte Dopemant, akit végig hergelt, kergettette magát. Az első menetben ennek ellenére Majka vitt be több ütést. A felfokozott hangulatot mi sem jelezte jobban, hogy amikor Majka elcsúszott a ringben a harmadik menetben, akkor a bírónak meg kellett állítani Dopemant, hogy ne üsse a földön fekvő versenyzőt. Később azonban Majka volt szabálytalan és figyelmeztetni kellett, hogy ne sértegesse az ellenfelét. Hamarosan rá kellett számolni Majkára, itt már érződött rajta a fáradtság. Viszont Dopemannél meg a rengeteg szabálytalanság után kellett levonni pontokat. Hogy ezek után ki nyerte az összecsapást, kiderül a videóból.

#Sztárbox#majka#dopeman#vv szabolcs#vv segal#Survivor#anettka#pandora#kozsó#bebe#ma

Címlapról ajánljuk