Sztárbox

Rácz Jenő elárulta, mivel húzta fel Istenes Bencét a ringben

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 8:40

Nem csak a felvezetés és maga összecsapás volt meglehetősen feszült Rácz Jenő és Istenes Bence Sztárbox-elődöntőjében, a meccs után sem csitultak az indulatok. Istenes ugyanis úgy nyilatkozott, hogy a séf ordenáré dolgokat ordított neki bunyó közben, ezért nem érdemelte volna meg, hogy kezet fogjon vele. Rácz Jenő a Balázsék című rádióműsorban elmondta, mit hallhatott tőle a ringben a műsorvezető.

„Annyit mondtam csak neki, hogy na itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?” – sorolta Rácz Jenő Sebestyén Balázséknak, hogy mivel cukkolta meccs közben Istenest.

Az ügy előzménye, hogy Istenes múlt héten közzétett egy összeállítást az őt támogató kommentekből, amik közé rasszista üzenet is került. Istenes emiatt bocsánatot kért, és azt mondta, csak figyelmetlenségből keveredett a többi közé a vállalhatatlan tartalom. 


Rácz Jenő azonban szkeptikusan fogadta ezt az állítást: „Nekem ne mondja már senki, hogy aki összekollázsol valami, az nem látja, hogy mit kollázsol össze” – mondta a Rádió1-en Rácz Jenő, aki ezzel együtt nem gondolja, hogy Istenes rasszista lenne, szerinte csak poénnak gondolta a dolgot, ez azonban nem férhet bele, hiszen nekik példát kell mutatniuk.

Rácz Jenő azt is elmondta, hogy mocskos bokszra is készültek, tudták, hogy benne lesznek a csínyek ebben a mérkőzésben, Istenes szerinte például gongszó után indított még egy hármas kombinációt, de nem haragszik rá emiatt.

Beszélt arról is, hogy a ringben rendszerint transzállapotba esik az ember, így azt se pontosan tudja, mi történik ilyenkor, vissza kell, néznie, hogy pontos képe legyen a történtekről.  „Én általában túl nyugodt vagyok, magasabb pulzusszámmal lehet, hogy jobb eredményt érnék el” – tette hozzá.


Kérdésre válaszolva elmondta azt is, hajlandó lenne rendezni a kapcsolatát Istenessel. „Nem vagyok hülye vagy szemét ember, nem az a célom, hogy bárkivel rosszban legyek. Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni. Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem az elmúlt héten etikai falakba ütközött.”

#Sztárbox#interjú#rácz jenő#boksz#istenes bence#rasszizmus#ma

Címlapról ajánljuk