KERESÉS search-close

"Iván Aurél" szerzővel ellátott tartalmak

Iván Aurél

Iván Aurél által létrehozott tartalmak (18):

Iván Aurél társszerzői:
Kilenc gyerekkel maradt özvegyen az apa

Kilenc gyerekkel, köztük egy kéthónapos csecsemővel maradt egyedül egy hajdúdorogi férfi. Felesége másfél hónapja váratlanul meghalt tüdőembóliában. A férfi egy reggel arra ébredt, hogy felesége nem kel felt az ágyból, és már hiába hívta a mentőket, nem tudták megmenteni az asszonyt. A gyerekeknek egyetlen vágyuk van, hogy a nyári szünidőben eljussanak egy állatkertbe.

Milliókkal vert át hiszékeny embereket

Milliókkal vert át hiszékeny embereket egy nyíregyházi áljós. A férfi azt ígérte, hogy pénzmágiával gazdaggá tesz bárkit. Cserébe az átejtett emberek bankkártyájának adatait kérte és azt, hogy a jóslás idejére kapcsolják ki mobiltelefonjaikat. A mágia végén viszont nem az ügyfelek, hanem a jós lett gazdagabb.

Anya és hétéves kislánya halt meg a balesetben

Hétéves kislány és édesanyja halt meg egy balesetben péntek éjjel Püspökladány határában. Egy öttagú család utazott a 4-es főúton, de az egyik kereszteződésnél egy kisteherautó elé hajtottak. A karambolban a személyautó teljesen összeroncsolódott. A család másik gyermeke életveszélyes állapotban került kórházba. Az apa és a harmadik gyermek könnyebben sérült meg.

 

Három másodpercen múlhatott egy élet

Három másodpercen múlhatott a tavaly, balesetben elhunyt debreceni vezérszurkoló, Komáromi Gábor élete. Ez áll a most nyilvánosságra hozott vádiratban. Mikepércsen ütötte el egy autó tavaly júniusban. Az ügyészség szerint az autós gyorsabban hajtott a megengedettnél és későn fékezett. Komáromi Gábor súlyos koponyasérülése miatt a kórházban meghalt. A vétkes sofőr bírósági pere csütörtökön kezdődik.

A legelőn ütötte agyon az áram a teheneket

Áram csapott agyon három tehenet a Hajdú Bihar megyei Hencidán. A falu legelőjén akartak inni az állatok, de állítólag a szivattyú zárlatos volt, így ahogy a vízhez értek, áramütés érte őket. Megsérült a pásztor is. A rendőrség nyomozást indított, a kár elérheti az egymillió forintot.

Hét és fél év a felsült trafikrablónak

Hét és fél év fegyházat kapott első fokon az első debreceni trafikrabló. 2014 januárjában akart társával kifosztani egy dohányboltot. Gázpisztoly fogott az eladóra, de az nem ijedt meg, hanem megnyomta a pánikgombot. A rablók erre zsákmány nélkül menekültek el. Ott hagyták viszont azt a nylonzacskót, amiben a pénzt akarták elvinni. Ez buktatta le őket.

Interneten csábított egy pedofil férfi

14 év alatti fiúkat próbált elcsábítani egy nyíregyházi férfi. Az interneten ismerkedett az áldozataival, és megpróbálta rávenni a gyerekeket, hogy találkozzanak vele. Az egyik fiú szülei azonban a rendőrséghez fordultak, akik elkapták a középkorú férfit. A lakásában több ezer, gyerekekről készült pornográf fotót találtak.

Hét kiskutyát ölhetett meg a gazdájuk

Nem tudott mit kezdeni a sok kiskutyával, ezért a gyanú szerint egy férfi ásóval többet is megölt közülük Mátészalkán. A szomszéd vette észre, hogy éppen elássa a tetemeket, ezért szólt a rendőröknek, akik eljárást indítottak. A kutyák gazdája azt mondta: semmi köze az állatkínzáshoz. A helyi állatvédők két kiskutyát találtak életben, azokat anyjukkal együtt menhelyre vitték.

 

Sofőrök versenyeztek egymással Debrecenben

A legjobb busz, troli és villamosvezetők küzdöttek meg egymással Debrecenben. Például vízzel teli vödröt vittek a villamos ütközőjén, vagy busszal tolatva kellett centire pontosan végrehajtani a feladatokat. A legnagyobb tétje a villamosvezetők harcának volt. Közülük a legjobb a berlini Európa-bajnokságon képviselheti Magyarországot.

 

Másfél tonna dohány egy parasztházban

Egy kis parasztházban másfél tonna csempészett dohányt találtak a borsodi pénzügyőrök. Ilyen nagy mennyiséget még soha nem foglaltak le. Nem is volt egyszerű a dolguk: három kisteherautóval tudták csak elszállítani a helyszínről. A feketepiacon 15 millió forintot érne az áru. A pénzügyőrök orgazdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Tömeg a piacokon és a boltokban

Tömeg a piacokon, hipermarketekben. Idén is sokan hagyták az utolsó pillanatra az ünnepi bevásárlást. A húsvét előtti napon sonkából tojásból és csokinyúlból fogyott a legtöbb. Az egyik hipermarketlánc csak csokinyusziból és csokitojásból öt millió darabot rakott a polcokra. A családok azt mondták az RTL Híradónak, nagyjából 20-30 ezer forintot költenek az ünnepre.

Van egy jó programjuk a robotok számára

Robot-programozó versennyel dobják fel az unalmas iskolai fizika órákat Debrecenben. A robotokat diákok építik. A verseny szervezője szerint a fiatalokat motiválni kell arra, hogy a műszaki pályát is válasszák, ezért is jó a verseny, amire egész közép-Európából érkeztek diákok, na meg robotok.

Levegőbe emelkedett a teherautó eleje

Érdekes jelenetet nézhettek végig az egyik debreceni buszmegállóban várakozók. Közvetlen mögöttük a szemétszállító teherautó úgy vette fel a rakományát, hogy az eleje legalább fél métert emelkedett. Egy blogger vette videóra az egészet, ami a gépjárműoktató szerint balesetveszélyes és szabálytalan volt. A cégvezető szerint viszont ebben nincs semmi különös.

Baleset sérültjein segített a kórház igazgató

Csiba Gábor kedden Encsről tartott Miskolcra autójával, mikor látta, hogy előtte egy másik autó az árokba hajtott és a tetejére fordult. Az igazgató megállt és ellátta a sérülteket, míg a mentők megérkeztek. A kórházigazgatónak nem ez az első ilyen esete.

Megcsonkították a kutyákat

Brutálisan megcsonkított kutyatetemeket találtak állatvédők Sajószentpéteren. Az egyiknek a fejét is levágták. A tetemek egy buszmegálló mögötti elhagyatott területen fekszenek. Az állatvédők fotókat készítettek, és feltették a Facebookra. A képek alapján gyűjtés indult, nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki az állatkínzók nyomára vezet.

Elszabadult kamionkerék miatt haltak meg

Egy szemből jövő külföldi teherautónak leszakadt a kereke, ami megzavarta a drukkerek kocsijának sofőrjét. Elrántotta a kormányt, és frontáslisan ütközött egy kamionnal. Hárman azonnal meghaltak, negyedik társuk még most is életveszélyben van. Szinte hihetetlen, de tavaly nyáron néhány kilométerre a mostani balesettől halt meg a debreceni kézicsapat főszurkolója. Őt egy autó ütötte el.

Kintről szóltak neki, hogy ég a ház

Hálás lehet egy arra járó férfinak az a nyugdíjas, akinek kis híján az egész háza leégett Fehérgyarmaton. A nagypapa éppen kinézett az utcára, amikor a férfi kiáltott neki, hogy ég a melléképületük. Azonnal cselekedni kellett. Az idős férfi előbb négy éve unokáját kapta magához, majd szólt a feleségének, hogy menekülni kell.

Kórházban fekvő betegtől lopott

Magatehetetlenül fekvő betegtől lopott el egy laptopot egy férfi a kazincbarcikai kórházban. Az eset még vasárnap reggel történt, a rendőrök most számoltak be róla. A 25 éves tolvajt még aznap elfogták. A rendőröket a beteg egyik hozzátartozója értesítette, aki épp akkor ment látogatóba és észrevette, hogy hiányzik a számítógép.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való