Survivor

Fedezd fel újra Joe-val a Survivor legizgalmasabb kulisszatitkait!

rtl.hurtl.hu

2021. október 16. 10:00

Véget ért A túlélők között című vlogsorozat! Lemaradtál róla? Ne izgulj, most összegyűjtöttük, hogy Joe milyen izgalmakról rántotta le a leplet!

A Survivor műsorvezetője hét epizódon keresztül kalauzolt végig bennünket a túlélőshow kulisszái mögött. A vlogsorozatában olyan részleteket osztott meg, melyekről eddig még egyetlen néző sem tudhatott!

Nézzük meg, merre kalauzolta el a rajongókat Joe!

Az első rész Budapesten vette kezdetét, ahol a nézők végig követhetik Joe-t, ahogy otthonából indulva megérkezik a Survivornek otthont adó Dominikai Köztársaságba. Még az adás előt körbe vezette a nézőket a műsor helyszínén. Ha lemaradtál volna az 1. epizódról, ide kattintva nézheted vissza!

 

 

Hogyan él egy túlélőshow házigazdája? Hol bújik ágyba esténként és hogyan tölti a napjait? A vlog második epizódjában ezekre a kérdésekre válaszolt Joe egy egyedülálló túravezetés közben. Ha lemaradtál volna az 2. epizódról, ide kattintva nézheted vissza!

Az üdülőövezet kényelme után a vlogsorozat harmadik epizódja egyenesen a dzsungel mélyébe vezeti el a nézőket. A dominikai élővilág és az időjárás viszontagságai a versenyzőkre és akár a stábra is veszélyt jelenthetnek. Joe éppen ezért fontosnak tartotta, hogy ezeket is megmutassa. Ha lemaradtál volna az 3. epizódról, ide kattintva nézheted vissza!

 

 

A környezet kiszámíthatatlanságán kívül van egy tényező, ami nem veszélyeztetheti a versenyzőket: a játékok! Vajon hol készülnek ezek az építmények? Kik találják ki a bonyolult fizikai és mentális kihívásokat? Joe a túlélőshow játék producerével beszélgetett, hogy ezeket kideríthesse! Ha lemaradtál volna az 4. epizódról, ide kattintva nézheted vissza!

A hotel kényelméből kiszakadva Joe-t is utolérte az a kihívás, hogy a szabad ég alatt töltsön el egy éjszakát. Egyenesen a dominikai dzsungelből vlogolta végig, ahogy teljesen egyedül berendezi a saját táborát. Kíváncsiak vagytok rá, hogyan birkózott meg a tűzrakással és a kókuszdiók felbontásával? Kattints ide, és az 5. részből mindent megtudhatsz!

 

 

Az állandó munka és szövegtanulás mellett néha jut egy kis szabadidő mindenkinek, így a műsorvezetőnek is. A vlog soron következő epizódjában Joe bemutatja, hogy mit csinál, amikor éppen nem forgat. Szeretnél edzeni egy jót? Eltanulnál pár trükköt Joe-tól? Akkor kattints ide a 6. epizódért!

A vlogsorozat záró részében Joe bemutatja a stábtagokat és a Survivor kreatív producerével, Nyári Gáborral végig veszik a kommentelők legizgalmasabb kérdéseit is.A nézők így első kézből kaphatnak válaszokat a legégetőbb kérdéseikre! Vajon hogyan járnak WC-re a versenyzők? Hogyan alszanak és tisztálkodnak? Vajon hotelban alszanak, amikor a kamerák épp nem forognak? Az utolsó részt ide kattintva nézheted vissza!

#Survivor#vlog#kulisszák

Címlapról ajánljuk