Survivor

A Survivor győztese az utódját keresi

rtl.hurtl.hu

2018. február 5. 13:00

Megkezdődött a Survivor 2018-as évadára jelentkezők meghallgatása. A tömegben ismerős arcok is feltűntek, a túlélő show előző évadának győztese és játékostársai látták el tanácsokkal a válogatásra érkezőket.

A hétvégén megtelt az RTL Klub székházának aulája a Survivor következő évadára jelentkezőkkel. Volt, aki négyhónapos kutyájával érkezett, de volt, aki Erdélyből utazott a castingra. A tömegben a műsor előző évadának győztese, Iliász és játékostársai Klaudia és Adri is feltűnt, akik tanácsaikkal segítették a válogatáson résztvevőket.

 

„Mindenképpen fontos az őszinteség, az, hogy a jelentkező saját magát adja. Nekem ez a „taktika” anno bevált” – mondta Iliász, míg Klaudia az erős motivációban hisz.

 

„Valós céllal kell nekiindulni egy ilyen válogatásnak. Én a határozottságomat, a céltudatosságomat akartam visszanyerni, és a játék során ez sikerült is.”

 

Iliász és Klaudia a tanácsadáson kívül a casting folyamatában is részt vesznek. Rubin Kristóf a műsor kreatív producere elmondta, hogy miért született ez a döntés.

 

„Nem újdonság, hogy valamely műsor szereplője később lehetőséget kap, hogy a készítésben is részt vegyen. Iliász és Klaudia mindketten részesei voltak a válogatás folyamatának és a játéknak is, így olyan tapasztalatokat szereztek, olyan tulajdonságokat is észre vehetnek a jelentkezőkben, amelyek segítik a munkát.”

 

A kreatív producer azt is elmondta, hogy kiknek van esélye arra, hogy válogatás következő fordulójába jussanak.

 

„Nem előre meghatározott karaktereket keresünk, hanem olyanokat, akiket a saját egyéniségük tesz egyedivé. Ezen emberek együttes működése teszi izgalmassá a műsort. Mindemellett szeretném felhívni azok figyelmét, akik még gondolkoznak, hogy ne sokáig hezitáljanak, jelentkezzenek a www.rtl.hu/survivor oldalon, mert minden nappal fogy az esélyük arra, hogy részt vegyenek életük nagy kalandjában." – tette hozzá a kreatív producer.

#Survivor#iliász#klaudia

Címlapról ajánljuk