Survivor

Best of Survivor - Ezek voltak az 5. hét legemlékezetesebb pillanatai!

rtl.hurtl.hu

2017. október 1. 14:30

Véget ért a Survivor ötödik hete is. Mutatjuk, hogy nekünk mik voltak a kedvenc pillanataink a legutóbbi epizódokból!

1. Mivel Klaudia csapata győzedelmeskedett a memóriajátékon, ezért ők hajózhattak ki a nyílt tengerre horgászni. Ha lemaradtál a Survivor ho-ho-ho horgászainak nagy fogásáról, nézd meg az alábbi videót!
 


2. Feri nagy bánatára egyik nap eltűnt a reggelinek szánt ananász. Ugye te sem gondoltad volna, hogy pont ez a két személy volt a tettes?


Íme az ananászlopás!
 


3. A legutóbbi Törzsi Tanácson szavazategyenlőség alakult ki, így Klaunak és Zolinak párbajoznia kellett... Elevenítsd fel velünk az első párbaj izgalmas pillanatait!
 


4. Gergő a Survivorben töltötte be 22. életévét, és meglepetésként egy éjszakát egy közeli hotelben tölthetett el Anitával. A szerelmesek, miután kicsípték magukat, egy három fogásos vacsorát fogyaszthattak el egymás társaságában, majd elvonultak a srác szobájába, ahol az egész éjszakát ébren töltötték...
 


5. Szandi és Adri féltve őrzött titkára fény derült... Bár Iliász és Barbi a védettségi amulettet keresték, óriási meglepetésükre egészen mást találtak a banánerdőben...
 


Ide kattintva tudod visszanézni az eddigi részeket!
 

Ne feledd, jövő héten folytatódik a Survivor! Kapcsolj minden hétköznap 18:55-kor az RTL Klubra! Addig is íme egy kis előzetes a következő epizódból:
 

#Survivor#bestof#legjobb#emlékezetes#vicces#izgalmas#pillanatok#jelenetek#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk