Survivor

Best of Survivor - Ezek voltak a 4. hét legemlékezetesebb pillanatai!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 24. 18:00

Véget ért a Survivor negyedik hete is. Mutatjuk, hogy nekünk mik voltak a kedvenc pillanataink a legutóbbi epizódokból!

1. Anita nem sokáig örülhetett a Holtak Szigete által nyújtott új esélynek, ugyanis rövidesen Lilla és Nóri csatlakozott hozzá, akikkel már a játék során konfliktusba került. Nem volt ez másképp az új szigeten sem, így egy párbaj döntött arról, hogy ki legyen a törzsfőnök:
 


2. A Mandirigma törzs tagjai a zsákmányszerzés előtt egy szociometriai tesztet töltöttek ki, majd játékba indultak, ahol a többség válaszát kellet megtippelniük. A győztes egy pihe-puha, kényelmes ágy birtokába került, amit Szandi egészen egyedi módon kívánt felhasználni:
 


3. Gergőtől a Törzsi Tanácson szabadultak meg a játékosok, Anita azonban alig várta, hogy végre magához ölelhesse a srácot. Gergő ráadásul a születésnapját is a Holtak Szigetén ünnepelte, a három lány pedig igyekezett felejthetetlenné tenni az ünneplést:
 


4. Egy röplabda meccs döntött arról, hogy kik vendégeskedhetnek egy filippínó családnál.


Tekintsd meg a látogatás megható pillanatait!
 


5. Anita a tengerparton edzett, amikor figyelmes lett a bokorból jövő neszre. A lány a hangok nyomába eredt és óriási meglepetésére két csirkével találta szemben magát.


Nézd meg a vicces hajtóvadászatot!
 


+1 Ezen a héten is készültünk egy ráadással, ezúttal Adri és Szandi titkát mutatjuk meg nektek:
 


Ide kattintva tudod visszanézni az eddigi részeket!

Ne feledd, jövő héten folytatódik a Survivor! Kapcsolj minden hétköznap 19 órakor az RTL Klubra! Addig is íme egy kis előzetes a következő epizódból:

#Survivor#best of#legjobb#emlékezetes#vicces#izgalmas#pillanatok#jelenetek#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk