Sport

A kockahas és a mosoly ugyanaz – ifjabb Cristiano Ronaldo egyre inkább hasonlít az apjára

rtl.hurtl.hu

2024. március 1. 11:11

Cristiano Ronaldo legidősebb fia már 13 éves, és meglehetősen hasonlít világklasszis édesapjára.

Nem esett messze az alma a fájától – ez elmondható Cristiano Ronaldo legidősebb fiára, aki nemcsak magasságban éri utol hamarosan az apját, hanem úgy tűnik, a tehetségéből is jutott neki bőven: Cristiano Ronaldo Junior csupán tizenegy éves volt, amikor leigazolta a Manchester United, ahol apjához hasonlóan a hetes mezt kapta meg.

Cristiano Ronaldo nemrég közösségi oldalán tett közzé egy egy apa-fiú fotót, melyből jól látszik, hogy az ifjabb Cristiano abszolút édesapja genetikáját örökölte. 


A világklasszis focistának öt gyereke van, népes családját – az egyik lány kivételével – nemrég meg is mutatta közösségi oldalán a 39 éves szülinapja alkalmából. Az első három gyerekét, Cristiano Ronaldo Juniort és az ikreket, Evát és Mateót béranya hordta ki, míg két legkisebb lányának édesanyja a modell Georgina Rodríguez. 


Cristiano és Georgina 2016 óta vannak együtt. Szerelmüket egy tragédia is beárnyékolta: Georgina 2022 áprilisában ikrekkel volt várandós, a fiú, Angel szülés közben meghalt, míg kishúga, Bella Esmarelda életben maradt. A modell Cristiano Ronaldo összes gyerekéről gondoskodik, így Cristiano Junior is édesanyjaként tekint rá.

Íme egy januári kép a teljes Ronaldo családról:

Nyitókép: Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images

#Sport#cristiano ronaldo#cristiano ronaldo junior#foci#Georgina Rodriguez#gyerekek#Bulvár#manchester united#család

Címlapról ajánljuk