Sport

Ronnie O’Sullivan gyerekei „jobban hasonlítanak Ronnie-ra, mint saját maga”

rtl.hurtl.hu

2024. január 15. 6:18

Két gyerekével ünnepelte győzelmét a snookerkirály a Masters döntőjében, és a rajongók nem győztek csodálkozni mennyire hasonlítanak rá. 

Le sem tagadhatja őket.

Ez volt az általános ítélet Ronnie O’Sullivan rajongói között, miután a snooker nagyágyúja a gyerekeivel ünnepelte vasárnapi győzelmét a Masters versenyen. O’Sullivan 10-7-re nyert Ali Carter ellen, rekordot állítva fel: ő lett a legfiatalabb és a legidősebb snookerjátékos, aki megnyerte a tornát: először 19 évesen győzedelmeskedett, most pedig 48 évesen.

Ronnie O’Sullivan gyerekei „jobban hasonlítanak Ronnie-ra, mint saját maga”
Ronnie O'Sullivan és gyerekei a Mastersen elért győzelme után. Fotó: Richard Pelham/Getty Images

O’Sullivan a fiával és a lányával ünnepelt, és a róluk készült felvételeken annyira nyilvánvaló volt a hasonlóság köztük, hogy a rajongók nem tudták nem észrevenni – írta a Daily Star. „Nincs szükség DNS-vizsgálatra” – írta egyikük, míg egy másik így kiáltott fel: „Jézusom, Ronnie le sem tagadhatja a gyerkőcöket”. Egy harmadik kommentelő szerint

Ronnie O’Sullivan gyerekei jobban hasonlítanak Ronnie O’Sullivanre, mint ő maga.

Az öntörvényű zseni, aki kilenc évvel korábban perceken át zokniban játszott egy világbajnoki meccsen, mert szorította a cipője, tavaly márciusban a Fókusznak Budapesten adott interjút:


Nyitókép: Ronnie O'Sullivan a gyerekeivel ünnepli győzelmét a Mastersen. Fotó: Richard Pelham/Getty Images

#Sport#ronnie o'sullivan#snooker#gyerekek#masters

Címlapról ajánljuk