Sport

Dárdai Pál fia magyar válogatott lehet, elmondta, mint gondol erről

rtl.hurtl.hu

2023. december 23. 14:13

Dárdai Márton, a német másodosztályban szereplő Hertha játékosa a magyar válogatott tagjaként léphet pályára, édesapja, Dárdai Pál elmondta, mit gondol erről. 

 Nyilván nagyon büszke leszek, ha pályára lép a válogatottban – mondta el a Nemzeti Sportnak Dárdai Pál azzal kapcsolatban, hogy 21 éves fia, Márton a magyar válogatott tagja lehet. Marco Rossi december elején személyesen is találkozott Dárdai Mártonnal Németországban, és az NB1.hu-nak azt mondta, hogy „ha minden a tervek szerint alakul, akkor márciusban, az első barátságos válogatott mérkőzésünkre be fogom hívni a válogatottba.”

Dárdai Pál a Nemzeti Sport érdeklődésére elmondta, hogy „örülök, hogy személyesen találkoztak, Marci elhívta az otthonába a kapitányt, de nyilván nem én döntöm el, ki lesz válogatott és ki nem”. Dárdai Pál hozzátette:

Azt mondtam a fiamnak, akkor lehet az, ha ötven-hetven felnőttmeccs már lesz mögötte

Dárdai Márton Berlinben született 2002-ben, a Herthánál nevelkedett, 2020-ban debütált az első csapatban, 41 német első osztályú és 13 másodosztályú meccsen lépett pályára a berlini klubban – írta a Telex.

Nyitókép: Dárdai Márton, a Hertha BSC (j) és Dani Olmo, az RB Leipzig játékosa a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. április 8-i mérkőzésén a berlini Olimpiai Stadionban. – Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

 

#Sport#dárdai pál#dárdai márton#válogatott#labdarúgás#foci#futball

Címlapról ajánljuk