Sport

Kiállította az edző a kosarast sportszerűtlenségért, erre az megverte az edzőt

rtl.hurtl.hu

2023. december 14. 13:46

Úgy tűnik, nem tanulta meg a leckét.

Megverte az iskola parkolójában edzőjét a meccs után egy 17 éves középiskolai kosaras, írja az NBC. A diák azért húzta fel magát, mert az a játék során kiállította sportszerűtlen viselkedésért. „Millió év alatt nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet velem, és pont ezzel a gyerekkel” – mondta Jeremy Clark, az áldozat.

A rendőrség letartóztatta a kosarast és annak 22 éves bátyját is, aki szerintük szintén részt vett az ütlegelésben. Húszezer dolláros óvadék ellen bocsátanák őket szabadon: ha ezt nem tudják megfizetni, a börtönben fogják várni szerdai tárgyalásukat.

A játékost az aznapi meccs során azért ültette le edzője, mert az az ellenfelekkel és a bíróval veszekedett a pályán. Először Clark csak figyelmeztetni akarta, de amikor a srác kikelt magából és követelte, hogy senki se szóljon hozzá, következett a kiállítás.

Clark azért is döbbent meg nagyon az eseten, mert korábban jó kapcsolatot ápolt a támadóval elmondása szerint. Még mentorálta, és a házába is meghívta. „És csupán azért, mert megfegyelmeztem, mert a csapatot integritással, méltósággal és tisztelettel próbálom vezetni, így ellenem fordul?” – értetlenkedett.

Nyitókép: Getty Images

#Sport#kosárlabda#edző#sportszerű#verekedés#parkoló#texas

Címlapról ajánljuk