Sport

„G*cis szendvics” – A brit szurkolók szerint a Fradi arénájában kapható zsíros kenyér „minden idők legrosszabb focis kajája”

Mohos MátéMohos Máté

2023. november 24. 20:53

Skandallum! Az ángliusok ütik-vágják szeretett zsíros kenyerünket!

Kikiáltották a brit szurkolók „minden idők legrosszabb focis kajájának” azt a zsíros kenyeret, amelyet a Fradi meccsein lehet vásárolni a Groupama Arénában, írja a Daily Star. A Fradi mostanában nem játszott brit csapattal, csupán egy focis kajákkal foglalkozó Twitter-oldal osztott meg fotót az eledelről.

Elég csak körbenézni a posztra adott válaszok között, hogy lesújtó véleményt alkossunk a britek gasztronómiai ízlésvilágáról (emlékeztető: ez az az ország, ahol népszerű nemzeti ételnek számít az olajos újságpapírba csomagolt hal).

A fiók által indított szavazáson több mint 22 ezren vettek részt, 77,9 százalékuk pedig arról nyilatkozott, hogy nagyon nincs ínyükre a kaja. Volt, aki azt írta: „rendelek is egy gecis-hagymás szendvicset”. Volt, aki „szégyenteljesnek” nevezte a zsíros kenyeret, volt, aki azt írta, hogy „előbb halnék éhen, minthogy ezt a szemetet egyem”. Akadt olyan is, aki még a 380 forintos árat is sokallta érte.


Nyitókép: Twitter

#Sport#zsíros kenyér#fradi#brit#szurkoló#aréna#étel#twitter

Címlapról ajánljuk