Sport

Rossi a magyar-szerb meccsről: Benne van a pakliban a vereség is

rtl.hurtl.hu

2023. október 13. 17:10

„Egyáltalán nem lesz sétagalopp” a magyar válogatott mérkőzése Szerbia csapata ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

„Egyáltalán nem lesz sétagalopp” a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzése a szerb válogatott ellene szombat este a Puskás Arénában – mondta pénteken Marco Rossi. A magyar csapat szövetségi kapitánya kijelentette:

Benne van a pakliban a vereség is.

Rossi fontos találkozónak titulálta a szerbek ellenit, amelyen a nemzeti együttes természetesen megpróbál győzni, közölve, hogy „nem áll fenn a kockázata, hogy a játékosok elbizakodottak lennének” – írta az MTI. Az 59 éves tréner kijelentette:

Mi nem a fenomének csapata lettünk, de jó futballistákból álló, összeszokott együttest alkotunk. Szerbiának több élbajnokságban játszó labdarúgója van, de a magyar válogatott sajátossága, hogy erős a vágy a megméretésre, illetve senkitől sem fél.

Dibusz Dénes elárulta, érzik a felfokozott várakozást, de ez minden válogatott meccs előtt megvolt, mert mindig telt ház előtt játszottak hazai pályán, így ezúttal is 60 ezer embernek kell bizonyítaniuk. 

A ferencvárosi kapus közölte, hogy „jól állunk, de be kell bizonyítani, hogy nem véletlenül vagyunk az éllovas pozícióban”, hozzátéve, hogy „azzal a reménnyel és céllal lépünk pályára, hogy megszerezzük a három pontot”.

Nyitókép: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Telki Edzőközpontjában 2023. október 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

#Sport#foci#labdarúgás#magyar válogatott#magyarország#szerbia#mérkőzés#meccs#európa-bajnokság#selejtező

Címlapról ajánljuk