Sport

Feljelentést tett a nizzai futballklub, mert a Lille elleni meccsük alatt valakik gerillapornót forgattak a stadionjuk mosdójában

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. február 15. 16:52

Az engedély nélküli szexvideó január 29-én készült az Allianz Stadion egyik wc-jében, a klub illetékeseihez hétfőn jutott el a híre, kedden a rendőrséghez fordultak.

A francia labdarúgóliga egyes divíziójában játszó nizzai focicsapat vezetősége feljelentést tett a rendőrségen egy pornóvideó miatt, ami az OGC Nice arénájában, az Allianz Stadionban készült, írja az Express.

A pornóvideót január 29-én, a Lille elleni mérkőzés alatt forgatták a stadion egyik mellékhelyiségében, egy Laure Raccuzo nevű pornószínésznővel. A Nizza 1-0-ra nyert, de a csapat vezetőségét jelenleg nem a győzelem izgatja.


A Nizza szurkolói közt már jó ideje keringtek az OnlyFansra is feltöltött videó egyes jelenetei, mire a klub illetékeseihez bő két héttel később, hétfőn eljutott a szexvideó híre. A Twitteren addigra már rengetegen poénkodtak a tabellán jelenleg a szerény hetedik helyen veszteglő nizzai klub kárára, írja a Nice Matin, helyi lap.


A csapat jó hírnevét féltő klubvezetők kedden a rendőrséghez fordultak. A klub mellett a stadiont üzemeltető Nice Eco Stadion is feljelentést tett a stadion pornográf tevékenységgel való társítása miatt.

Nyitókép: Cocoon / DigitalVision / Getty Images

#Sport#futball#franciaország#nizza#pornó#feljelentés

Címlapról ajánljuk