Sport

Édesanyja szerint sokkot kapott az autista fiú, akinek telefonját Ronaldo mérgében széttörte

rtl.hurtl.hu

2022. április 12. 11:50

A focista ideges volt, mert csapata vesztett. A rendőrség is vizsgálja az ügyet.

A Manchester United 1-0-s vereséget szenvedett szombat délután az Evertontól, a pályáról levonuló, dühöngő Cristiano Ronaldo pedig mérgében kiverte egy Everton-szurkoló fiú kezéből kezéből a telefonját. Az esetről videó is készült:

A fiú a levonuló Everton játékosait videózta. Azóta kiderült, hogy a szurkoló autizmussal él, az eset pedig édesanyja szerint rendkívül megviselte.

Sarah Kelly a Sky Newsnak arról beszélt, hogy fia gyakorlatilag sokkot kapott az eset után. Hozzátette: Jacob sok mindent nem úgy él meg mint a teljesen egészséges emberek, alig volt magánál a történtek után, csak akkor kezdett megnyugodni miután hazaértek. Miután az inzultusról készült videó megjelent a közösségi médiában, az asszony szerint Ronaldo felajánlotta nekik, hogy találkozzanak vele az Old Trafford stadionban, ő azonban visszautasította ezt. Ronaldo nyilvánosan bocsánatot kért, azonban az édesanya szerint a helyszínen kellett volna megtenni. Egy fotót is bemutatott Jacob kezéről, amelyen egy véraláfutás van, vélhetően Ronaldo ütésének nyomán. 

A rendőrség vizsgálja az ügyet, szemtanúkat keresnek. Sarah Kelly a lapnak azt mondta: a rendőrség válaszára várnak, hogy tudják, merre léphetnek tovább az ügyben.

Nyitókép: Visionhaus / Getty Images

#Sport#christiano ronaldo#autizmus#telefon

Címlapról ajánljuk