Sorozat Klub

Megmutatta a műsorvezető, hogy ki rabolta el a szívét

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 15:16

Az Éjjel-Nappal Budapest ügyeletes rosszfiúja, Joe első közös hétvégéjét töltötte együtt barátnőjével, Csengével. 

Varga Miki, az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ját alakító színész magánéletéről keveset lehetett tudni. Csak amennyit a bulvár magazinok is megírtak korábban mégpedig, hogy életében a legfontosabb szerepet két fia tölti be, akikkel napi kapcsolatot ápol, és amikor csak teheti, velük tölti idejét. Miki párkapcsolatáról nem szeret beszélni, azt mindig is óvta a nyilvánosság elől. Most azonban kivételt tett: egy eddig nem látott szerepben mutatta meg magát és barátnőjét AZ ÉV HOTELE műsor forgatásán, ahol a nézők Miki és barátnője, Csenge együttöltött hétvégéjébe tekinthetnek bele.

Megmutatta a műsorvezető, hogy ki rabolta el a szívét

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny 5. évada az Dél-Dunántúl régióban

AZ ÉV HOTELE című műsor legújabb epizódjában Varga Miki színész-műsorvezető, az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja, és barátnője Csenge a tesztelők. Ha érdekel, hogyan telt Miki és Csenge hétvégéje, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL.hu-n. Miki és Csenge hétvégéje azonban, nemcsak a pihenésről szólt, közben két szállodát is kipróbáltak. Az első szálláshely a La Pergola volt Kaposváron, ahol Miki ugyan nem hozta le a csillagokat az égből, de egy igazi csillagközi túrára kalauzolta el Csengét. A Zselici Csillagparkban meteoritokkal ismerkedhettek meg és még a napot is megcsodálhatták, úgy ahogy eddig még soha.

Megmutatta a műsorvezető, hogy ki rabolta el a szívét

La Pergola, Kaposvár

Kaposvár Somogy megyében helyezkedik el, amely a Kapos folyó mentén, a Somogyi-dombság területén fekszik. A település közel 60 000 fős lakosságával az ország 15. legnépesebb települése. Itt Somogy megyében Kaposvár szívében helyezkedik el a csodálatos La Pergola. A sétálóutcára nyíló családi vendégház immáron egy modern, minden igényt kielégítő szálláshellyé nőtte ki magát. Szobáit a legújabb trendek szerint alakítottuk ki. A szobák az exkluzív megjelenés, modern design mellett otthonosak és kényelmesek, így tökéletes helyszínei egy családi kikapcsolódásnak, páros feltöltődésnek vagy akár üzleti útnak. Étterme és átrium kertje igazi mediterrán hangulatot és az olasz konyha kulináris ízeit kínálja a betérőknek. Szállóvendégei tökéletes kikapcsolódásáról és pihenéséről a tetőtérben elhelyezkedő wellness részlegben található jakuzzi és szauna gondoskodik. Aki ide ellátogat, az gondtalan pihenésre és teljes kikapcsolódásra számíthat a város tetején.

További részletek: https://www.pergolahaz.hu/

Megmutatta a műsorvezető, hogy ki rabolta el a szívét

Miki és Csenge Kaposvár után Pécsett a Fibula Residence Hotel & Wellness-ben folytatta a szállodatesztelést. A pár itt sem tétlenkedett. Nyakukba vették a várost, nem is akárhogyan, két keréken indultak neki a felfedező útnak. Egy városi Segway túrán vettek részt.

Megmutatta a műsorvezető, hogy ki rabolta el a szívét

Fibula Residence Hotel & Wellness****, Pécs

Pécs Baranya megyében, az ország délnyugati részén található. Hazánk ötödik legnagyobb települése a Dunántúl legnagyobb városa és egyben a Dél-Dunántúl központja is. Itt Baranya megyében, Pécs romantikus kis sikátoros utcáján, a belváros szívében, nyugodt, exkluzív környezetben helyezkedik el a Fibula Residence Hotel & Wellness. A szálloda egy olyan területen került megépítésre, ahol egykor Diocletianus császár vonulhatott át seregével. Innen a „Fibula” elnevezés is, amely egyben a szálloda egyediségére is utal, hiszen több évnyi feltárás alatt a régészek megtalálták azt a felbecsülhetetlen értékű hagymafejes fibulát, melyről a szálloda a nevét is kapta. Pécs egyetlen felnőttbarát szálláshelye kizárólag 14 éven felüli vendégeket fogad. Wellness részlege az egzotikus fényhatások és trópusi zuhanyaival igazi kikapcsolódást nyújt a vendégek számára. Konferenciaterme ideális környezetet biztosít céges rendezvények, csapatépítők és kisebb létszámú konferenciák, esküvők számára.

További részletek: https://www.fibulahotel.hu/

Megmutatta a műsorvezető, hogy ki rabolta el a szívét

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi, majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap a dél-dunántúli régió két újabb szálláshelyét ismerhetitek meg

A dél-dunántúli régió két újabb versenyben lévő szálláshelyét Lantos Gábor énekes és párja, a kétszeres fittness világbajnok, Csörgő Adri fogja tesztelni. A pár Gábor sikerét szeretné megünnepelni a hétvégén egy kis romantikával megfűszerezve. Gábor rengeteget dolgozott, hogy eljusson egy nemzetközi zenei versenyre. A befektetett energiának meg lett a gyümölcse, hiszen megnyerte a versenyt először magyarként. Tehát most jöhet a megérdemelt pihenés. Hogy sikerül-e megvalósítaniuk a tervüket, azt megnézhetitek most vasárnap 11:40-kor az RTL Klub műsorán.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Megmutatta a műsorvezető, hogy ki rabolta el a szívét

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#varga miki#joe#utazás#szálloda#hotel

Címlapról ajánljuk