Sorozat Klub

A sztárok sem lehetnek mindig csúcsformában (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2022. augusztus 23. 10:00

Tombol a nyár, ilyenkor előkerülnek a shortok, bikinik. Persze ennek a hölgyek közül sem örül mindenki, legyen szó akár sztárokról is. A feszes bőr elérésében a sportolás elengedhetetlen Czanik Balázs aerobik oktató szerint.

Feszes fenék, tükörsima bőr – ez egy tökéletes női test. Vagy csak illúzió? Persze biztosan van ilyen is. Ha viszont jobban megnézzük a képeket, látszik, hogy ez bizony sokszor Photoshop. Még a legnagyobb sztárok is pontosan ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint egy átlagember. Beyoncé, Jennifer Lopez, Cindy Crawford a legdögösebb nők közé tartoznak, és még nekik sem tökéletes a testük. Sokszor kerülnek ki retusálatlan képek híres sztárokról.

Narancsbőr

A narancsbőr a nők legnagyobb ellensége. Ilyenkor a bikiniszezonban nehéz is takargatnia, akinek narancsbőrös a feneke vagy a combja. A narancsbőr ma már tudjuk, hogy nem feltétlenül a mozgásszegény életmód, vagy a rossz étrend miatt alakul ki. Rengeteg sztár is küzd ezzel a problémával, miközben egészségen táplálkozik és mozog rendesen. Életkortól és testalkattól függetlenül szenvednek a nők ezzel a zsírfelhalmozódással. Az 52 éves Jennifer Lopezt is kapták már úgy lencsevégre, hogy kilátszott a combja vagy a feneke, amin egyértelműen látszódott, hogy bizony ő is narancsbőrös. Pedig nála többet aligha mozog egy átlagember. Számtalan olyan híresség van a világban, akik vállalják is, hogy bizony nem tökéletes a bőrük. Közéjük tartozik Karina Irby modell és ruhatervező is, aki vállalja alkatát, és arra buzdítja a nőket, hogy vállalják fel és fogadják el magukat.

Fogadd el önmagad!

A nők nagy százaléka nincsen megelégedve külsejével. Mindig talál valami hibát, ami zavarja az összképet. A férfiak többségénél nem elvárás, hogy tökéletes legyen egy nő. Előbb elfogadják párjukat, mint azok saját magukat. A témában megkérdezett férfi azt mondja: ő úgy szereti a kedvesét, ahogyan van! Tökéletlenül, retusálatlanul, hiszen ő így látja és így szereti. Akkor hol lehet a hiba? Feltehetően ez a mai kor legnagyobb szemfényvesztésének, a social medianak is köszönhető, hiszen a közösségi oldalak hemzsegnek a feljavított képektől. Sztárok, tökéletes sminkek, tökéletes ruhák, előnyösen beállított képek. Sehol egy ránc, egy karika, de ha lenne is, az egy-két kattintással orvosolható. Czanik Balázs capoeira aerobik oktató és életmód tanácsadó is azt mondja: nincsen tökéletes test! Magunkhoz mérten kell a legjobbat kihozni az alkatunkból. Persze mindig lehet javítani a testünkön mozgással, táplálkozással, amit el is mesélt AZ ÉV HOTELE című műsor forgatásán.

A sztárok sem lehetnek mindig csúcsformában (x)

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny 5. évada az Alföld régióban.

AZ ÉV HOTELE című műsor (https://www.facebook.com/azevhotele/) legújabb évadának harmadik epizódjában Czanik Balázs capoeira aerobik oktató, és barátnője, Kriszta a szállodatesztelő. Balázs a forgatások alatt elmesélte, hogy rengeteg órát tart, de neki is vannak olyan időszakai, hogy nincsen teljesen megelégedve önmagával. Ilyenkor mindig kicsit többet edz, vagy még jobban figyel az étkezésre. Habár igyekszik ő is és párja is egészségesen táplálkozni, vannak olyan időszakok, amikor kicsit többet engednek meg maguknak, hiszen mindketten szeretnek jókat enni. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Balázs még milyen tanácsokat adott a tökéletes test megformálásra, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL Most!-on. Balázsék hétvégéje azonban, nem csak a romantikáról és a pihenésről szólt, két szállodát is kipróbáltak. Hétvégéjük első helyszíne a Nyíregyházi Sziget Hotel**** volt, ahol Balázs egy romantikus Velencei gondolázással lepte meg barátnőjét.

A sztárok sem lehetnek mindig csúcsformában (x)

Sziget Hotel****, Nyíregyháza

A varázslatos Sziget Hotel az Erdélyi Major ölelésében, az Alföld északi részén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található. A Major Nyíregyháza Oros városrészének szívében egy 10 hektáros területen helyezkedik el, a szálloda pedig egy horgásztó közepére, egy kis szigetre épült. A körpanorámás hotel összes szobájából kilátás nyílik a tóra. A természet közelsége, a romantika és a modern stílus ötvözetével találkozhatnak az idelátogatók. A kétszintes szálloda több fajta szobát, és lakosztályt kínál vendégei számára, a standard szobáktól egészen a delux családi apartmanokig. A tó számos sportolási lehetőséget kínál a vendégeknek. Vízibicikli, sportszerek és velencei gondola is bérelhető. A gyerekeket a játszótéren drótkötélpálya, mászófal, majom létra, csúszda és több fajta hinta is várja. Wellness részlegén szauna, jakuzzi és a merülő medencék igazi felüdülést nyújtanak a szállóvendégek számára.  A svédasztalos éttermében több nemzet ételeit és italait kóstolhatják meg a gasztronómia szerelmesei.

További részletek: https://hotelsziget.com/

A sztárok sem lehetnek mindig csúcsformában (x)

Balázs és Kriszta Nyíregyháza után Dunapatajon, a Waterfront Lodge****-ban folytatták a szállodatesztelést. Balázsnak egy nap pihenés után már nagyon hiányzott a mozgás. Megkérte Krisztát, hogy béreljenek biciklit és tekerjék körbe a tavat. A kerékpártúra közben olyan meglepetésben volt részük, ami csak keveseknek adatik meg. A szerelmespár Szelidi-tónál töltött nyaralását egy művész is megörökítette. A helyi festőművésznő ecsetet ragadott, és a tóparton ülve, egy csodálatos olajképet festett a párról.

A sztárok sem lehetnek mindig csúcsformában (x)

Waterfront Lodge****, Dunapataj

A közelmúltban, modern stílusban átalakított Waterfront Lodge**** a Szelidi-tó partján, az Alföld déli részén, Dunapatajon helyezkedik el. A tó kitűnő horgászhelynek számít, mindemellett híres jótékony gyógyvizéről is. Környezete természetvédelmi terület, gazdag növény- és állatvilággal, amit tanösvénye is jelez. A szabadidős tevékenységekben is gazdag déli part számos lehetőséget kínál a sportolásra vágyóknak. Vízisport eszközök, kerékpár, roller bérelhető közvetlenül a tó partján. Az elegáns, egyedi stílusban berendezett szobákból nyíló jól felszerelt fürdőszobák a vendégek kényelmét szolgálják. A Lodge belső wellnesse igazi kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak. Panorámás wellness részlegben még a természet közelségét is megcsodálhatják. Az étterem svédasztalos menüvel várja a helyi specialitások és a magyaros ízek kedvelőit. A kínálatban az ételek mellett saját készítésű dzsemmel, különleges házi felvágottakkal, sajtokkal, bor bárral és számtalan ételkülönlegességgel várják a szállóvendégeket.

További részletek: https://waterfrontlodge.hu/

A sztárok sem lehetnek mindig csúcsformában (x)

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi, majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap egy összefoglaló adással jelentkezik AZ ÉV HOTELE

A műsor készítői ezen a héten az alföldi régió eddig látott összes szállodáját újból megmutatják egy adásban.  Összesen hat szállodát láthattok majd, amelyben újra feltűnik Blága Tünde szépségkirálynő, Pál Tamás színész és Czanik Balázs. A hó végi összefoglaló adás most vasárnap lesz látható 12:00-kor az RTL Klub-on.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Az RTL Klub műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

A sztárok sem lehetnek mindig csúcsformában (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízióműsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#czanik balázs#aerobik#hotel#szálloda

Címlapról ajánljuk