Sorozat Klub

Sorozat- és filmpremierek érkeznek az RTL Magyarország csatornáira

rtl.hurtl.hu

2022. április 1. 13:00

Nemcsak a húsvéti ünnepek közeledtével lesz érdemes áprilisban az RTL Magyarország csatornáira kapcsolni, folytatódnak a népszerű napi- és heti sorozataink, vadonatúj tavaszi filmpremierekkel készülünk, ráadásul újabb sorozatok is bemutatkoznak az RTL Klubon. A sport szerelmesei az UEFA Európa Liga elődöntőin szurkolhatnak kedvenceiknek, a stand up nagyágyúi pedig vadonatúj részekkel térnek vissza. 

Bemutatjuk az RTL Klub áprilisi kínálatát

A telenovella-rajongók legnagyobb örömére, április 20-tól az RTL Klub műsorán debütál, először Magyarországon, egy új török sorozat, a Szerelem és más bajok. A hétköznaponként, 16:40-kor kezdődő szappanopera egy fiatal pár viszontagságos, különleges és fordulatos kapcsolatát követi végig.

Ha hétvége, akkor a saját gyártású sikersorozatok mellett nagy kedvencek is láthatóak lesznek az RTL Klubon! Szombatonként az alkoholista és szerencsejátékfüggő séfet és csapatának történetét követhetjük, A Séf meg a többiek című, vadonatúj szériában, majd a 6. évada folytatódik a kiemelten népszerű, A mi kis falunk című heti sorozatnak. 

Szombati filmkínálatunkban szerepel Jackie Chan és Chris Tucker akció-vígjátékának harmadik része, a Csúcsformában 3., a Mel Gibson-Danny Glover fémjelezte Halálos fegyver széria, az örök klasszikus Kincs, ami nincs Bud Spencerrel és Terrence Hillel. 

Az RTL Klubon vasárnap esténként, Volodimir Zelenszkij sorozata, A nép szolgája mellett premier mozifilmekkel készülünk, április 10-én bemutatkozik a Jumanji – A következő szint című film, Dwayne „The Rock” Johnsonnal. Illetve egy magyar romantikus mozifilm is képernyőre kerül, Így vagy tökéletes címmel, többek között Fekete Ernő, Lengyel Tamás és Trokán Nóra szereplésével. A vasárnapi moziesteket megelőzően, április 3-án, 20:45-től élő választási műsorral készülünk, ahol Boros Krisztina és Rábai Balázs vezetésével, szakértő vendégekkel, helyszíni tudósításokkal mutatjuk be az országgyűlési választások legfrissebb híreit.


A húsvéti ünnepek alatt is érdemes lesz az RTL Klub műsorát választani! A húsvéti nyuszi érkezésére - stílusosan - a Nyúl Péter című családi mozifilmet vetítjük, érkezik továbbá Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével a legendás Micsoda nő! című amerikai vígjáték, az Oscar című örök klasszikus komédia, Sylvester Stallone-val, és sugározzuk Nagy Ervin főszereplésével a Kincsem című magyar nagyjátékfilmet is. A filmeken túl a sorozatok kedvelőinek, az RTL Klub műsorán először, az új Sisi sorozat mind a 6 epizódja is látható lesz az ünnepek alatt.


Kábelcsatornáinkon is premierekkel készülünk

Az RTL Magyarország kábelcsatornái is különleges premierekkel készülnek áprilisban! A futball szerelmesei az RTL+ műsorán az UEFA Európa Liga negyed- és elődöntőin izgulhatnak kedvenc csapatukért.

Az RTLII-n a humoré lesz a főszerep! Jön a Showder Klub Bemutatja három része, amelyből az első kettő különleges kiadás: Közép-Európa legnagyobb stand up tehetségkutatóján, a Félőrültek Éjszakáján (vasárnaponként, 21 órától), több mint 6000 jelentkező közül válogatott stand up-os mutatkozik be. A zsűri asztalánál Ráskó Eszter, Mogács Dániel és Dombóvári István ülnek. A tét óriási: a legjobbak az április 17-től induló Showder Klub 28. évadában is szerepet kapnak, olyan nagyágyúkkal egy színpadon, mint Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Orosz György vagy Janklovics Péter. Április 15-én, nagypénteken 21 órakor, speciális, ünnepi különkiadással jelentkezik Liptai Claudia vezetésével a Nőcomment is!


Az ünnepek alatt premier-sorozatot ad a Cool, Magyarországon először lesz látható a 2021-es Leonardo című sorozat, amely Aidan Turner főszereplésével mutatja be Leonardo da Vinci nem mindennapi életútját. A formabontó sorozatban bepillantást nyerhetünk a reneszánsz kori Firenze és Milánó hétköznapjaiba és olyan kalandokba keveredhetünk, amire még egy nagy feltaláló sem számíthat! A sorozat országos premierjét követően, az esti szórakozást is a Cool szavatolja! A húsvéti ünnepek alatt, a csatornán először lesz látható az amerikai animációs vígjáték két része is, a Hotel Transylvania 2. és 3. is.


A Film+ kínálata is tovább erősödik, a csatornán Húsvétkor, Nagypénteken, 21 órától lesz először látható a Venom című akciófilm Tom Hardy főszereplésével, illetve április 18-án, 21 órától a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című akciófilmet sugározzuk, a legendás párossal, Will Smith-szel és Martin Lawrence-szel.  


Az online térben tovább bővül a History Play kínálata az RTL Most+ felületén, új, dél-amerikai telenovella érkezik Riválisok címmel, valamit új animációs filmsorozatok is érkeznek a családok nagy örömére.

Áprilisban is nagyot szól az RTL Magyarország!

#Sorozat Klub#sorozat#film#premierek#Sisi#venom#jumanji#Leonardo#nőcomment!#Showder Klub#UEFA#film+#Cool#RTL+#RTL Három#RTL Klub#rtl#rtlii

Címlapról ajánljuk