Sorozat Klub

Blockbusterekkel és közönségkedvenc sikersorozatokkal kezdődik az év az RTL Magyarország csatornáin

rtl.hurtl.hu

2022. január 3. 9:00

Az új évben új évaddal folytatódnak a nézők kedvenc sorozatai, valamint szenzációs filmkínálattal kezdik az évet az RTL Magyarország csatornái 2022 januárjában.

Rögtön három közönségkedvenc műsor is visszatér az RTL Klubra az év első hónapjában. Vasárnap esténként látható az RTL Klub üzleti showműsora, a Cápák között vadonatúj évada. Január 3-tól a Keresztanyu legújabb epizódjai várják a nézőket hétköznap esténként. Makkosszálláson fordulatokban és humorban a 3. évadban sem lesz hiány. 

Január 8-án visszatér A Tanár című sikersorozat a képernyőre. 

A 4. évadban Vasvári tanár úr és új diákjai ismét felpörgetik az iskola életét szombat esténként 20.00 órától az RTL Klubon. Mindhárom műsor epizódjai a televíziós sugárzást követően visszanézhetőek az RTL Most felületén.

 

Az RTL Klub január minden vasárnapján a halálfejes lobogó alatt hajózó Jack Sparrow kapitány világába repíti a nézőket. A legendás Karib-tenger kalózai filmsorozat mind az öt része bemutatásra kerül vasárnap esténként a csatornán. A főbb szerepekben Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Penélope Cruz, Geoffrey Rush és Javier Bardem.

 

 

A Film+ fantasztikus filmkínálattal kezdi a 2022-es évet. Január első hetében jön a három Oscar-díjjal jutalmazott A visszatérő Leonardo DiCaprio főszereplésével, a Mátrix-trilógia Keanu Reeves és Laurence Fishburne főszereplésével, Brad Pitt 2019-es filmje, az Ad Astra – Út a csillagokba, és a Szárnyas fejvadász 2049 Harrison Ford és Ryan Gosling főszereplésével. A hónapban képernyőre kerül a Chappie című amerikai sci-fi is Hugh Jackman és Sigourney Weaver főszereplésével, jön Clint Eastwood rendezésében A párizsi vonat, valamint a Denzel Washington nevével fémjelzett thriller, A Védelmező 1. és 2. része.

Az RTLII-n az új évben is változatlanul, hétköznap esténként folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest, a hétvégi estéket pedig a Showder Klub uralja. Az RTLII-n sem lesz hiány filmekből, hiszen januárban jön többek között Szabó István 2020-as filmje, a Zárójelentés olyan nevekkel a főszerepben, mint Klaus Maria Brandauer, Udvaros Dorottya, Eperjes Károly és Stohl András, vagy a Made in Italy című romantikus dráma Liam Neeson főszereplésével.

A Cool-on az év első hónapjában A kutya karmai köztből is ismert Kodi Smit-McPhee főszereplésével jön az Alfa című amerikai akciófilm, a Bérhaverok című amerikai vígjáték Kaley Cuoco és Kevin Hart főszereplésével, valamint a Jégvarázs első része. Január 31-én elindul a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban című sorozat 3. évada hétköznap esténként 20.00 órától, a díjnyertes Mellékhatás című sorozat rajongói pedig január 29-től újranézhetik az első évad epizódjait szombat esténként a Cool-on.

 

Az RTL Most+-on látható a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné, azaz Sisi életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat. A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét feldolgozó történet teljes évada elérhető az RTL Magyarország prémium digitális platformján.

Itt mindent megtudhatsz az RTL Most+ platformról.

 

#Sorozat Klub#sorozatok#blocbusterek#Cápák között#Keresztanyu#A Tanár#Sisi#a karib-tenger kalózai#ad astra#a visszatérő#szárnyas fejvadász 2049#Éjjel-Nappal Budapest#Showder Klub#jégvarázs

Címlapról ajánljuk