Sorozat Klub

Országos tévépremier: Adele látványos visszatérése december 4-én az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2021. november 29. 11:10

A tizenötszörös Grammy-díjas előadó a szintén világhírű Oprah Winfrey otthonában mesélt legújabb albumáról és magánéleti nehézségeiről. Az interjú szombaton 23:30-kor az X-Faktor után lesz látható, utána pedig az RTL Most+ felületén.

Az énekesnő visszatért a reflektorfénybe, de nem akárhogyan! Még az amerikai elnökválasztásnál is nagyobb érdeklődés kísérte Adele rendkívüli koncertfellépésének televíziós különkiadását, ami eredetileg november 14-én került adásba az Egyesült Államokban.

Nem csoda, hiszen hat év kihagyás után, a 33 éves előadónak most októberben jelent meg vadonatúj “30” című albuma. A nagyszabású produkcióban Adele a Los Angeles-i Griffith Obszervatórium előtt adta elő eddig még nem hallott szerzeményeit és korábbi nagy slágereit. A negyedik stúdióalbum premierjén olyan sztárok ültek a közönség soraiban, mint Selena Gomez, Leonardo DiCaprio, Gordon Ramsey, Seth Rogen, Nicole Richie, Lizzo, Melissa McCarthy és Aaron Paul.

 

 

Ráadásul a rajongók nemcsak a dalokban merülhettek el, hiszen a koncertet egy exkluzív interjú részleteivel tették még színesebbé. Oprah Winfrey a kertjében készített exkluzív interjút az énekesnővel, aki felidézte elmúlt éveinek legmélyebb időszakait. Válása után a folytonos szorongás és az alkohol kerítette hatalmába és úgy érezte, hogy nem uralja többé a saját testét. Idővel rendszeres edzéssel és egy profi tréner segítségével sikerült maga mögött hagynia a szenvedést.

 

A lenyűgöző show országos premierje Magyarországon először az RTL Klub képernyőjén látható most szombaton 23:30-kor, az X-Faktor után. Az adás után pedig elérhető lesz az RTL Most+ felületén!

#Sorozat Klub#Adele#interjú#oprah winfrey#album

Címlapról ajánljuk