Sorozat Klub

Rekordszámú díjat söpört be az RTL Magyarország a Televíziós Újságírók Díján!

rtl.hurtl.hu

2020. szeptember 11. 9:08

Az RTL Magyarország a meghirdetett tizenkettőből 10 kategóriában, összesen 18 jelölést kapott és ebből hetet díjra váltott, ezzel a gála abszolút győztese lett! A szakmai zsűri ítélete alapján Balsai Móni lett a legjobb színésznő az Alvilágban nyújtott alakításáért.

Hetedik alkalommal értékelték a szakújságírók a 2019-es év kimagasló televíziós alkotásait és személyiségeit. A koronavírus járvány miatt márciusban elhalasztott díjátadó gálát szeptember 10-én tartották meg a Budapest Music Centerben, ahol tizenkét kategóriában hirdettek győztest.

Az idei gála egyértelmű nyertese az RTL Magyarország: alkotói és műsorai a 12 kategóriából tízben voltak érdekeltek, a 18 jelölésből hetet díjra váltottak! Így elmondható, hogy az összes díj, több mint a fele kötődik az RTL Magyarországhoz, a további díjakon öt televíziós társaságból három osztozott.  Akadt olyan kategória is – a Legjobb mellékszereplő – ahol kizárólag az RTL Magyarország sorozatainak színészei versenyeztek egymással. További öt kategóriában a három jelöltből kettő volt RTL-es.

Az RTL Magyarország műsorai és sztárjai az alábbi kategóriákban vívták ki a televíziós újságírók elismerését:

Legjobb színésznő: Balsai Móni (Alvilág)
Legjobb színész: Nagy Ervin (A Tanár 2. évad)
Legjobb mellékszereplő: Anger Zsolt (A Tanár 2. évad)
Legjobb zsűritag: ByeAlex (X-Faktor)
Legjobb nagyszabású show-műsor: X-Faktor
Legjobb reality: Cápák között
Legjobb sorozat: A mi kis falunk (3. évad)


Apropó Pajkaszeg... már nem kell sokat aludni, és indul a legújabb évad!

 

#Sorozat Klub#nagy ervin#televíziós újságírók díja#RTL Magyarország#byealex#balsai móni#anger zsolt#Alvilág#A Tanár#X-Faktor#Cápák között#A mi kis falunk

Címlapról ajánljuk