Sorozat Klub

Nyomozz te is minden péntek este: jön a Különben dühbe jövök

rtl.hurtl.hu

2020. április 23. 8:00

Az RTL Klubon minden péntek este új részeket láthatunk a vadonatúj sorozatból, aminek középpontjában egy tolvaj áll, aki a rendőrséget segíti.

Rengeteg új showműsor és sorozat érkezett az RTL Klubra, elég csak a Maradj haza magadnak!, a Made in Karantén vagy éppen a Segítség! Itthon vagyok! részeire gondolnunk. Sőt, április 27-én visszatér a Cápák között, április 28-án pedig az Isten veled, Magyarország, április 29-én pedig a Toplista új részeit is megnézhetitek.

Ha kíváncsiak vagytok az RTL Klub tavaszi műsoraira, akkor nézzétek meg itt az erről szóló cikkünket!

Most pedig egy újabb sorozatot adhatunk a listához, hiszen április 24-én, 21:20-kor indul egy vadonatúj a a Különben dühbe jövök az RTL Klubon.

De miről is szól?

A gyönyörű és ravasz Cat (Poppy Montgomery) bárhol is jelenjen meg, mindig a figyelem középpontjába kerül. A csendes sziget, Reef Island is felpezsdül, amikor öt év után visszatér. Cat, aki egykor profi szörfösként volt népszerű, és a helyi szindikátus tolvajaként gazdag, most újra a habokba veti magát. Ezúttal a törvény oldalán szörfözik, és inkognitóban élő exférje, az FBI-ügynök Jake Elliot (Ray Stevenson), valamint a helyi rendőrség nyomozója, a jóképű Wyatt Cole (Desmond Chiam) segítségével feltárják a szigetet urainak sötét titkait.

Less bele már most a sorozat előzetesébe, és ne felejtsd el megnézni az első részt péntek este 21:20-kor!
 

 

#Sorozat Klub#Különben dühbe jövök#tavasz#új műsorok#Maradj haza magadnak!#Made in Karantén#Segítség! Itthon vagyok!#Cápák között#Toplista#isten veled magyarország

Címlapról ajánljuk