Sorozat Klub

Nézz be az Alvilág kulisszái mögé - ilyen, amikor megütnek egy hamutartóval

rtl.hurtl.hu

2019. február 27. 10:10

A sorozat második része után Kecsmár Alexandra Molnár Leventével ült le beszélgetni a színész karakteréről, Steve-ről és természetesen a látványos Szabó Győzős jelenetéről.

Az Alvilágot minden kedden 21:35-kor nézheted meg az RTL Klubon, ráadásul az új krimi sorozat máris túl van a második epizódján is. Ha lemaradtatok volna róla, akkor ne felejtsétek el, hogy visszanézhetitek az RTL Most-on.

Pláne, hogy a második rész forgatásáról és egyik kiemelt karakteréről Molnár Levente mesélt az Alvilág Kibeszélő második adásában.

A Steve-t életre keltő színésznek több kulcsjelenete is volt ebben a felvonásban, többek között egy eléggé veszélyesnek tűnő, amelyben Szabó Győző elveri egy hamutartóval, hogy utána még egy sütőlappal is megfenyegesse.

Győző a Reggeliben már mesélt róla, mekkora álom projekt volna számára, hogy megformálhatja a verőember Rusznyákot. De milyen lehetett ezt a másik oldalról, Steve-ként megélni?

„Onnantól kezdve, hogy megérkezik a hamuzó, a következő kép az, hogy kifordul Steve és akkor azt látjuk, hogy csorog a fején a vér… ott vannak kis szünetek, átsmink…” – mesélte Levente.

Ha további izgalmas Alvilág-titkokra vagytok kíváncsiak, akkor nézzétek meg itt az Alvilág – Kibeszélő második részét:

#Sorozat Klub#Alvilág#kibeszélő#2. rész#kecsmár alexandra#molnár levente#szabó győző#kulissza#kulisszák mögött

Címlapról ajánljuk