Sorozat Klub

Mutatjuk, miért imádjátok majd annyira az RTL Klub új sorozatait!

rtl.hurtl.hu

2018. július 9. 10:07

Múlt héten már kiderült, hogy július 17-én beindul egy újabb sorozat korszak, hiszen három friss történet is érkezik az RTL Klubra. Nézd meg, milyen izgalmak várnak rád!

A Szemfényvesztők, a Privát kopók és a Doktor Murphy kedd, szerda és csütörtök esténként 21:30-kor gondoskodnak majd a szórakozásunkról. A kalandok jövő héten indulnak, ti viszont már most megnézhetitek a sorozatok első ízelítőit!

Felkészültetek?

Szemfényvesztők - Július 17-től keddenként az RTL Klubon

Cameron Black egy nap azt látja a híradóban, hogy felrobbant az FBI egyik repülőgépe, a fedélzetén egy értékes fogollyal. Rögtön tudja, hogy csak illúzió volt az egész. A gép nem is robbant fel, és a fogoly valójában megszökött. Meg van győződve róla, hogy ugyanaz az illuzionista felelős a szökésért, aki miatt a testvére rács mögött ül.

Privát kopók - Új sorozat július 18-tól szerdánként az RTL Klubon

Matt Shade toborzó élete nagy lehetősége előtt áll, amikor kiválasztják a játékosát. Corey azonban váratlanul összeesik a jégen, és kómába esik. Matt és látási nehézségekkel küzdő lánya családtagként szeretik Coreyt, ezért Matt apja felfogadja régi barátja lányát, a magánnyomozó Angie Everettet, hogy találja meg Corey merénylőjét.

Doktor Murphy - Július 19-től minden csütörtökön az RTL Klubon rendel

Az autista Shaun Murphy számára a legkisebb változás is nagy kihívás. Kiváló sebészként végez az egyetemen, és lehetőséget kap, hogy egy elismert sebészcsoport tagja legyen. Ehhez azonban fel kell adnia biztonságos vidéki életét, hogy egy zajos, zsúfolt nagyvárosba költözzön.

#Sorozat Klub#szemfényvesztők#privát kopók#Doktor Murphy#sorozatok#premier

Címlapról ajánljuk