Sorozat Klub

Összegyűjtöttük a Dr. Csont legromantikusabb pillanatait!

rtl.hurtl.hu

2018. január 29. 14:02

Itthon eddig 11 évadon keresztül követhettük kedvenc párosunkat, akiknek kellett egy kis idő, mire tényleg ki merték mutatni az érzéseiket. Brennan és Booth igazi ikonikus szerelmesekké nőtték ki magukat. Nézzük a kedvenc pillanatainkat tőlük.

1. Második évad, 9. rész – Elásva a szerelmesek

Ebben a részben Booth kicsit sem tudja palástolni, mennyire fontos neki a társa, aki éppen egy titokzatos helyen rekedt a föld alatt, ráadásul kollégájukkal, Hodgins-szal. Booth teljesen bekattan – főleg akkor, amikor kiderül: egyre fogy odalent a levegőjük –, végül mégis rájön, hogy hol ásták el őket. Megállíthatatlanul kutatni kezd utánuk, végül kihúzza Brennant a föld alól.

2. Harmadik évad, 9. rész – Az a bizonyos első csók

Nem teljesen mondhatjuk igazi első csóknak, hiszen a későbbi szerelmeseket itt még kötelezték rá, hogy a fagyöngy alatt csókolják meg egymást… mert így illik. Azonban amikor igazán leesik nekik, hogy végre úgy érhetnek egymáshoz, ahogyan eddig csak képzelegtek róla… minden az arcukra van írva.

3. Ötödik évad, 5. rész – Amikor egy kézmozdulat mindennél többet mond

Egy múzeumi gálán, ahol éppen Brennant szeretnék kitüntetni, mindketten extra elegánsak és baromi jól néznek ki. Amikor pedig végre kettesben maradnak, szinte tapintható a kettejük közötti szexuális feszültség. A végén persze elmarad a várt csók… Brennan egyszerűen megigazítja Booth nyakkendőjét, aki megsimítja Brennan haját. Mindent látunk, mindent tudunk.

4. Hatodik évad, 22. rész – „Csak te nyugtathatsz meg”

Egy igazán borzasztó tragédia hozza össze a szerelmeseket: meglövik Vincent Nigel-Murray-t. Brennan Booth ágyában találja meg a nyugalmat, azonban a szoros ölelésen kívül nem mutatnak nekünk mást. A készítők a képzeletünkre bízzák, merre is haladt tovább a közös, szomorkás estéjük.

5. Hatodik évad, 22. rész – Baba van a levegőben

Egy igazi hullámvasút volt ez az epizód, azonban semmi sem lehet annyira édes, mint ahogyan Booth reagál a hírre: újra apa lesz, ráadásul Brennan-től! Így már mindannyian megtudhattuk, mi is történt azon a szomorkás éjszakán az FBI ügynök lakásán.

6. Nyolcadik évad, 24. rész – A férfikérés

Amikor Brennan teljesen kiakad, amiért Booth nyomában ott lohol egy sorozatgyilkos, megkéri a férfi kezét:

„Féltem, makacs voltam, és szerelmes. Szeretlek. Szeretném, ha a férjem lennél. Veled szeretném leélni a hátralévő életemet. Hozzám jössz, Booth?”


7. Kilencedik évad, 6. rész – Az akciódús esküvő

Annak ellenére, hogy az esküvőhöz közeledve nem igazán alakultak flottul a dolgok (még a templom is leégett), végül mégis összekötik az életüket. Brennan pedig olyan dolgot tett, amivel nemcsak szerelmét vette le a lábáról, de a rajongókat is. Az esküjeként felolvasta azt a jegyzetet, amit még Booth-nak írt a második évadban, amikor a föld alá temették.

Nektek mi volt a kedvenc pillanatotok tőlük?

Lehet, hogy éppen a mai epizódban jön el az a jelenet? Ne feledjétek, hogy a 11. évad 22. része ma este 21:40-kor kezdődik!

#Sorozat Klub#dr. csont#bones#booth#emily deschanel#david boreanaz#romantika#szerelem#pár

Címlapról ajánljuk