Sorozat Klub

Hihetetlen fordulat az X-aktákban!

rtl.hurtl.hu

2018. január 19. 12:35

Nálunk ma este már a legújabb évad harmadik részét nézhetjük meg, de a készítők garantálják: az eddigi izgalmaknak nem lesz vége. Meglepő lépésre szánták el magukat. Kíváncsi vagy, mi az?

Az X-aktákból sosem hiányozhatnak a meglepő, rejtélyes és sokszor megdöbbentő fordulatok. A sorozat főszereplői azonban nemrég egy újabb, igazán izgalmas csavarról meséltek a rajongóknak. A sorozatban – és úgy általában a televíziózásban – először egy olyan részt kapunk majd, ami minden eddigi elvárással szakítani fog.

A hetedik epizód szinte teljesen néma lesz!

Persze, nem kell azonnal egy hangnélküli részre gondolnunk, egyszerűen az írók úgy érezték, hogy itt az ideje még magasabbra emelni a libabőr-mérőket: a két főszereplő szinte nem is szólal meg ebben az epizódban. A dialógusok és az elejtett mondatok száma maximum 20 körüli lesz!

„Nagyon menő lépés volt ez a döntés. Szerintem úgy összerakni egy 1 órás műsort, hogy abban alig szólalnak meg a szereplők, és még így is hidegrázós a hangulat… biztos vagyok benne, hogy sokunk hihette azt, hogy ez nem működik majd. Ez az egyik legkülönlegesebb epizódunk, amit csináltunk.” – mesélte Duchovny.

 


Ez persze Gillian Andersonnak és David Duchovny-nak is egy óriási kihívást jelentett. Nehéz ugyanis úgy játszani, hogy mindent csak a mozdulataikkal, a gesztusaikkal és a mimikájukkal fejezhetnek ki. Mindezt ráadásul úgy, hogy közben arra is figyelniük kellett, nehogy túlzásba essenek.

 „Érdekes volt színészként így játszani, mert végig figyelnünk kellett rá, nehogy elmutogassuk a kimondatlan szavainkat. Hihetetlen kihívás volt, hogy ne legyünk a rész végére olyanok, mint például Charley Chalpin vagy akár Buster Keaton a némafilmek korszakából.” – tette hozzá Gillian.


Ráadásul még ezt is tudják tetézni!

Azon túl, hogy ebben a részben szinte egyáltalán nem beszélnek majd, kiderült, hogy egyetlen mellékszereplő sem tűnik fel a főszereplők mellett. Ketten viszik végig az egész sztorit.

A hetedik részre ugyan még pár hetet várnunk kell, de addig sem maradunk izgalmak nélkül, hiszen ma este jön a sorozat új évadának 3. része a Coolon, 21:00-kor!


Forrás: Rotten Tomatoes

#Sorozat Klub#x-akták#gillian anderson#david duchovny#fordulat#izgalom#párbeszéd

Címlapról ajánljuk