Sorozat Klub

Tudj meg mindent a Castle-ről: jöjjön 8 izgalmas tény!

rtl.hurtl.hu

2018. január 9. 12:38

Rengeteg kedvenc sorozatunkat köszönthetjük újra az RTL csatornáin, közéjük tartozik a Castle is, ami minden kedden 21:30-kor kezdődik az RTL Klubon. Az esti izgalmak előtt azonban készültünk nektek egy-két izgalmas Castle-ténnyel.

Múlt héten duplaepizóddal tért vissza a sorozat a nyolcadik évadával. Ma tovább folytatódik a nyomozás, és pont emiatt összegyűjtöttünk nektek nyolc olyan meglepő kulisszatitkot a Castle-ről, amit eddig valószínűleg nem tudtatok.

Induljon a „fun fact” vadászat!

1. Sok-sok Beckett szaladgált Fillion után

A sorozat írója szerint majd 125 színésznő próbálta ki magát a Castle-t alakító Nathan Fillion mellett. Végül nem a közös felolvasások győzték meg a készítőket a főszereplőnő személyéről…

2. … Stana Katic szakadt inge döntött el mindent

A Beckett-et alakító Katic éppen a castingja előtt téblábolt a forgatáson, Fillionnal kellett volna felolvasnia a szövegét, amikor is idő előtt összefutott a színésszel a backstage-ben. A színésznő azon szenvedett, hogy túl hosszú inget adtak rá, és pont Filliont kérte meg, hogy nyessen már le belőle egy darabot. A készítők ezt végignézték, és annyira tetszett nekik a páros dinamikája, hogy Katic kapta a szerepet.

A következő volt a párbeszéd:

„Átvegyük együtt a szövegeinket?” – Fillion.

„Nem, köszi. De ha már itt tartunk, tudsz egyenes vonalat vágni?” – Katic

„Megpróbálhatom.” – Fillion

3. Hiába a kémia, a szerelmesek utálták egymást?

Noha Fillion és Katic között zseniális volt a kémia a kamerák előtt, forgatásokon kívül rengeteg nézeteltérésük volt. Nem jöttek ki valami jól. A későbbi évadok felvételei alatt annyira elmérgesedett a helyzet, hogy párterápiára kellett járniuk, sőt állítólag emiatt kényszerültek rá a készítők, hogy kevesebb közös jelenetet írjanak a duónak.

 


4. A sorozat tovább folytatódott volna, de a rajongók közbe szóltak

Az utolsó, kilencedik évad felvételei előtt kiderült, hogy a készítők megváltak Stana Katic-tól. Ez annyira felháborította a rajongókat, hogy követelték, szüntessék meg a sorozatot. Annak ellenére, hogy eredetileg Katic nélkül tervezték a folytatást, a sorozat készítői eleget tettek a fanoknak…

5. Szülinapok fogták közre a sorozatot

Miközben az első évad első része Nathan Fillion 38. szülinapja után debütált, hasonló volt a helyzet a befejezéssel is, ami Stana Katic 38. szülinapja után került adásba.

6. Azok a rafinált utalgatások

Ha jól megfigyelitek, Castle szinte minden egyes epizódban utal valahogyan a Keresztapa című filmre.

7. Visszatérő elemek után is kutathatunk

Seamus Denver, aki Kevin Ryan nyomozót alakítja, minden részben egy-egy könyvet cipel magával – legalább egy jelenet erejéig. A szemfülesek észre vehetik, hogy ezek mindig Castle írásai.

8. Stana Katic egy nyelvész zseni

A színésznő négy nyelven is folyékonyan beszél: angolul, olaszul, franciául és szerbül is bármire képes. Emellett szinte mindenféle akcentussal képes előadni bármelyik nyelvet!


Ma este 32:10-kor kezdődik a Castle legújabb része:


Forrás: IMDb, quora.com

#Sorozat Klub#castle#nathan fillion#stana katic#sorozat#fun fact

Címlapról ajánljuk